QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi

12-19 Haziran 2021 tarihleri arasında QNB First ana sponsorluğunda ve TED Spor Kulübü ev sahipliğinde 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen, QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası 19 Haziran Cumartesi günü oynanan final maçlarının ardından sona erdi.

QNB First’ün bu yıl da ana sponsorluğunu üstlendiği QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası 19 Haziran Cumartesi günü tamamlandı. Turnuva, açık tek kadınlar, açık tek erkekler, 40+ tek erkekler, 50+ tek erkekler, 60+ tek erkekler, 70+ tek erkekler, çift erkekler, karışık çiftler, kadın- erkek eczacı ve diş hekimleri kategorilerinden oluştu.

QNB First’ün yedi yıldır isim sponsoru olduğu turnuva toplam 10 kategoride düzenlendi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Doktorlar Milli Takım Kaptanı Koray Gürbüz ve TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, QNB Finansbank Üst Gelir Segmentleri Pazarlama Yönetimi Müdürü İdil Çavdar ve QNB Finansbank Kurumsal İletişim Yöneticisi Didem Taner takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi için yorumda bulun

    QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak QNB First Doctors 38. Doktorlar Tenis Turnuvası sona erdi için ilk yorumu yapabilirsin.