Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Tüm Branşlarının Resmi Su Tedarikçisi Oldu

Koç Topluluğu Şirketleri’nden Bal Kaynak A.Ş.’nin markası olan Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün su tedariğini sağlamak üzere sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmayla Pürsu, 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’ın tüm branşlarının su ihtiyacını karşılayacak.

Türkiye’nin en güvenilir doğal su kaynaklarından el değmeden üretilen eşsiz sularını tüketiciyle buluşturan Pürsu, 2021-2022 sezonunda Beşiktaş’ın tüm branşlardaki takımlarının resmi su tedarikçisi oldu.

Vodafone Park’ta düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde, imzalar Bal Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Coşar, Bal Kaynak şirket müdürü Hakan Çelik, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar tarafından atıldı. Pürsu, anlaşma kapsamında, 2021-2022 sezonu boyunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün tüm branşlarının su ihtiyacını karşılamış olacak.

İmza töreninde Pürsu’nun spora olan desteğinin yeni bir anlaşmayla daha da büyüyerek devam ettiğine dikkat çeken Bal Kaynak Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Coşar “Yaşamsal gereksinimlerimizin en değerli ihtiyaç maddelerinden birini üreten marka olarak sağlıklı bir yaşam için sporun desteklenmesinin önemine inanıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana dengeli mineral yapısı ve yumuşak içime sahip olan ve doğal kaynaklardan hijyen koşullarda ürettiğimiz Pürsu’yu tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Bugün imzaladığımız bu sponsorluk anlaşmasıyla da ülkemizin en değerli spor kulüplerinden Beşiktaş nezdinde spora ve sporcularımıza destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Bal Kaynak Şirket Müdürü Hakan Çelik ise, “Pürsu olarak, başta tüm branşlarda su sponsorluğunu üstlendiğimiz Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmak üzere 2021-2022 sezonunda, mücadele edecek tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Yeni sezonda yurtiçinde ve yurtdışında önemli zaferlere imza atacağına inandığımız Beşiktaş’a tüm branşlardaki sporcularının ihtiyaç duyacağı suyu temin eden marka olmaktan ayrıca gurur duyuyoruz” diye konuştu.

İmza töreninde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Genel Sekreteri Mesut Urgancılar; “Sponsorluğun spor kulüpleri için önemi açıktır. Spora, bilime, kültür ve sanata sponsor olan markalar kendi sektörlerinde ayrıcalıklı konuma gelmektedir. İnsan sağlığında sporun önemi kadar beslenmenin, beslenmede de sağlıklı içme suyunun ne kadar önemli olduğu ortadadır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Koç Topluluğu Şirketleri’nden Bal Kaynak A.Ş.’nin markası PÜRSU’ya 2021-2022 sezonunda tüm branşlarımızda sporcularımızın su sponsoru oldukları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Tüm Branşlarının Resmi Su Tedarikçisi Oldu
  1. Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Tüm Branşlarının Resmi Su Tedarikçisi Oldu için yorumda bulun

    Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Tüm Branşlarının Resmi Su Tedarikçisi Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Pürsu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Tüm Branşlarının Resmi Su Tedarikçisi Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.