PTT’den 200’den fazla ülkeye hızlı para transferi

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten:

“Yurt dışı hızlı para transferi hizmetlerimizi yaygınlaştırıyoruz. Bu kapsamda yurt dışı para transferi konusunda iş birliklerimize bir yenisini ekledik. Böylece 200’den fazla ülkeye uygun fiyatlarla hızlı ve güvenli para transferi yapabilme imkânı sağlıyoruz.”

PTT AŞ ile MoneyGram Ödeme Hizmetleri arasında gerçekleşen iş birliği ile müşteriler, PTT iş yerlerinden 200’den fazla ülkeye uygun fiyatlarla dakikalar içerisinde para transferi gerçekleştirebiliyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), bankacılık alanında müşterilerin hayatını kolaylaştıracak önemli bir anlaşmaya imza atarak yurt dışı para transferi ile ilgili iş birliklerine bir yenisini ekledi. Şirket olarak faaliyet gösterilen her alanda son gelişmeleri takip ederek hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırdıklarını vurgulayan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, “Yaygın iş yeri ağı ve güvenilirliğimizi, MoneyGram’ın yurt dışındaki yaygın ağı ile buluşturduk. İş yerlerimizde müşterilerimize sunduğumuz hizmet çeşitliliğimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Hizmet kapsamında, PTT iş yerlerinden uygun fiyatlarla, dakikalar içerisinde 200’den fazla ülkeye para transferi işlemi gerçekleştirilebiliyor. Müşterilerin, MoneyGram hizmetiyle para transferi işlemleri için geçerli kimlik kartları ile PTT iş yerlerine başvurmaları yeterli oluyor. PTT iş yerlerinde kabul ve ödeme için hazırlanan başvuru formları doldurularak, işlemler hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanıyor.

Yurt Dışı Para Transferlerinde Farklı Seçenekler PTT’de

PTT, bankacılık alanında farklı alternatiflerle müşterilerine para transferi konusunda çeşitlilik sunuyor. Bu doğrultuda müşteriler, Western Union, Uluslararası Para Transferi (UPT), Global Ödeme Hizmetleri Şirketleri ve Eurogiro ile de yurt dışı havale kabul ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. PTT’den 200’den fazla ülkeye hızlı para transferi için yorumda bulun

    PTT’den 200’den fazla ülkeye hızlı para transferi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak PTT’den 200’den fazla ülkeye hızlı para transferi için ilk yorumu yapabilirsin.