Pratik konaklama imkanı ile tatilcilerin ilgisini çekiyor

Ege’nin en güzel koylarını, eşsiz doğasını ve hareketli gece hayatını daha yakından keşfetmek isteyenleri Bodrum Gümüşlük’te ağırlayan Oda Bodrum, merkezi konumu ile misafirlerine ulaşım avantajı sağlıyor. Mekanda ücretsiz otoparkı da mevcut olan modern döşenmiş odalarda minibar, klima, askı ve raf sistemi, ışık geçirmez perde, banyo & WC, saç kurutma makinası ve tek kullanımlık kişisel bakım ürünleri du bulunuyor.
İLK DURAK GÜMÜŞLÜK
Oda Bodrum’un ilk durağı olan Oda Bodrum Gümüşlük, Gümüşlük’ün her noktasına yürüme mesafesindeki konumu, ortak kullanımlı terası ve kullan-bırak bisiklet gibi artılarıyla, misafirlerini kısıtlamak yerine onlara alan sağlayan bir yapıya sahip. Gümüşlük’teki diğer işletmelerle iş birliği kuran Oda Bodrum, misafirlerini farklı mekanları deneyimlemeye yönlendirirken onlara avantaj da sağlıyor. Yenilikçi fikirlerle geliştirilen “sadece oda” modeliyle; çevresiyle etkileşim kurmayı seven, farkındalık sahibi gezginlere bilinçli ve pratik bir konaklama anlayışı sunuyor.
BEKLENTİLERİ DEĞİŞENLER İÇİN…
Değişen ve gelişen hayat tarzları gibi kişilerin tatil, gezi ve konaklamadan beklentilerinin de değiştiğini düşünen Oda Bodrum yöneticileri Yıldıray Yavaş ve Ercan Balta; tesisi amaç değil araç olarak gören yeni nesil gezginlerin öncelikleri göz önünde bulundurularak oluşturmuşlar. Ülkemizin tatil cennetlerinden Bodrum Gümüşlük’te sahile yaklaşık 600-700 metre mesafede, cennet gibi, rengarenk çiçeklerin süslediği, rahat, sade ve huzurlu bir ortamda konaklama için aranan bir mekan Oda Bodrum. Otel, müşterilerinin temiz ve ferah bir ortamda dinlenip Bodrum’u istediğiniz gibi yaşama imkanı sağlıyor.
SADECE ODA KONAKLAMA HİZMETİ VERİYOR
İsminden de anlaşılacağı üzere sadece oda kanaklama hizmeti veren 2 katlı Oda Bodrum, 1 tanesi 4 kişilik olmak üzere 23 odayla hizmet veriyor. Bodrum’daki diğer konaklama tesislerine göre oldukça makul bir fiyat tarifesi uygulayan ve “Bodrum’un her koyu, her beldesi kendine has bir güzellik taşıyor” diyen Yıldıray Yavaş, “Bodrum’un büyüleyici güzelliklerini ıskalamamak istemeyen, daha çok gezgin ruhlu tatilcelere konaklama hizmeti veriyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Pratik konaklama imkanı ile tatilcilerin ilgisini çekiyor için yorumda bulun

    Pratik konaklama imkanı ile tatilcilerin ilgisini çekiyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Pratik konaklama imkanı ile tatilcilerin ilgisini çekiyor için ilk yorumu yapabilirsin.