Potanın Perileri olma yolunda ilk adımı attılar

Büyükşehir Spor Kulübü ile Adana’da spor güçleniyor

Potanın Perileri olma yolunda ilk adımı attılar

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altyapısında forma giyen iki oyuncu U-15 Yıldız Kız Basketbol Milli Takımı kampına davet edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sporda altyapı çalışmalarına verdiği önemin meyveleri alınıyor.

Çeşitli branşlarda bünyesinde oluşturduğu ve altyapı çalışmalarını esas alarak faaliyet gösteren spor kulübü ile Adana’nın spor kenti olması için çaba gösteren Adana Büyükşehir Belediyesi, milli takım kamplarına sporcu gönderme başarısını artırarak sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı altyapısında oynayan iki oyuncu, U 15 Yıldız Kız Basketbol Milli Takımı’na seçildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oyuncuları Berfin Ada Şahin ve Simge Erol, U 15 Yıldız Kız Basketbol Milli Takım kadrosuna çağrılarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ve Adana’nın gururu oldu.

Milli takıma seçilen Şahin ve Erol, FİBA Altyapı Gelişim Projesi kapsamında 15 – 20 Şubat tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan kampa katıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Potanın Perileri olma yolunda ilk adımı attılar için yorumda bulun

    Potanın Perileri olma yolunda ilk adımı attılar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Potanın Perileri olma yolunda ilk adımı attılar için ilk yorumu yapabilirsin.