Perakende Sektörünün Liderleri 2-3 Haziran’da Perakende Günleri 2021’de

Bu sene 2-3 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde -fiziksel olarak- düzenlenecek Perakende Günleri’21, dünyaca ünlü isimlerle birlikte ülkemiz perakende sektörünün önde gelen isimlerini de ağırlamaya hazırlanıyor.

Oditoryum oturumları ve ‘Uzmanlık Sahneleri’ ile alanında uzman isimler pandemiyle birlikte yeniden şekillenen sektör hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Sunuculuğunu başarılı televizyoncu Oylum Talu’nun yapacağı PG21, hem içerik hem de fiziksel olarak kendini pandemi şartlarına göre yenileyerek katılımcılarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bu sene ana teması ‘Dijital Dünya’ olarak belirlenen PG21’de, 40 farklı oturumda yabancı ve yerli 50’den fazla profesyonel isim katılımcılara seslenerek; deneyimlerini paylaşacak, akıllardaki sorulara yanıt bulacak.

20. YIL Özel Ödülü ve 20. Yıl Özel Gösterisi Sektöre Nefes Aldıracak

Bu yıl 20. yılını kutlayan Perakende Günleri’nde 20 yılın en büyük ödül heyecanı yaşanacak. 20.Yıl Özel Ödülü adını taşıyan ödül, 20 yıl boyunca sektöre örnek olmuş özel bir isme verilecek. Öte yandan Perakende Güneşi Ödülleri kapsamında bu sene ayrıca Pandemi Başarı Ödülleri kategorisinde de ödül verilecek. 17 sektör derneğinin temsilcilerinden oluşan büyük jüri, 37 aday arasından kazananları belirleyecek. Bu sene katılımcıları bir de sürpriz bekliyor. PG21’in ilk gününde İskender Paydaş orkestrasının müzik ziyafeti ile düzenlenecek 20. Yıl Gösterisi’nde sektörün önde gelen isimleri de rol alacaklar.

AKINON ve VESTEL ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2021’in yerli konuşmacılarıarasında ise Başkanlar Oturumunda BMD Başkanı Sinan Öncel ile AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, Akinon CEO’su Tolga Tatari, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Başkanı Ramazan Bingöl, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz, MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım ve Zincir Mağazalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe yer alıyor.

Bu konuşmacıların oturum başlıkları şöyle sıralanıyor:

  • Akinon Kurucu Ortak ve CEO Tolga Tatari: Headless Commerce
  • Vestel Genel Müdür Ergün Güler: Mağaza Öldü, Yaşasın Mağaza!
  • Mediamarktsaturn Perakende Grubu COO ve Mediamarkt Türkiye CEO Yenal Gökyıldırım: Çok Kanallı Perakendede Tutkuyla Gelen Başarı
  • Türes Genel Başkan Ramazan Bingöl: Yeme İçme Sektörünün Bugünü Ve Geleceği
  • Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel: Ne Oldu, Ne Olacak?
  • Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz: Dijital Çağda Medya Dinamikleri
  • Zincir Mağazalar Derneği (ZMD) Yönetim Kurulu Başkanı: Bir Gece Ansızın Gelebilirim! Perakende ve E-Ticareti Bekleyen Regülasyonlar ve Sektör Derneklerinin Önemi

Bu sene oditoryum konferansları dışında perakende sektörünün derinlemesine ele alınacağı Uzmanlık Sahneleri konuşmacıları ise şu şekilde sıralanıyor:

  • İDA Yönetim Kurulu Başkanı Esra Şengülen Ünsür ve Ufuk Çarşıbaşı: Mağdur Markalar Canavar Müşteriye Karşı
  • DNG Danışmanlık Kurucusu ve Ekonomist Fatih Keresteci: Ekonomi 2021: Pedalı Hangi Hızla Çevirelim?
  • Coca Cola İçecek Yerinde Tüketim Satış Direktörü Şehnaz Gökaslan ve Coca Cola İçecek Türkiye Pazar Araştırma Müdürü Sevi Sidar: COVID-19 Pandemisinin Alışverişçi ve Perakende Üzerine Etkileri
  • Armiya Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Tuğ: Robotik Teknolojiler Çağında Markalaşma ve Otomasyon
  • Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO Sema Güral Sürmeli ve Eti Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Firuzhan Kanatlı : Değer Odaklı Üretim, Sürdürülebilir İnovasyon
  • Erdal Kesrelioğlu ile Finansın Uzmanından Tavsiyeler: Parayı Nasıl Yönetelim Oturumu
  • Lacoste OmniChannel Dönüşümü: Eren Perakende Satış ve Mağazacılık CDO Arda Genç
  • Related Digital CEO Sedat Kılıç: Doğru Segmentasyon, Akıllı Otomasyon, Mutlu Müşteri
  • BI Technology Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ömer Çıtak: Perakende Sektöründe Veri Odaklı Yaklaşım
  • Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği Başkanı Melih Şahinöz ve Turyid Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Cafe & Brasserie Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Cizreli: Dünyada Bir İlk: Güvenilir Tedarikçi Programı ile Tabağındaki Yemeğin Malzemesini Kendin Keşfet
  • Ortak Akıl Kurucu Ortak ve Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Tüfekçi, Metro Cash & Carry Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Deniz Alkaç, Marketyo CEO Özer Fırat: Çoklu Kanalda Rekabet! Yereller Dijitalleşiyorken Dirileşiyor!
  • Samsung Electronics Türkiye E-Ticaret ve Omnichannel Direktörü Erkut Gündüz: Kesintisiz Ve Bütünleşik Alışveriş Deneyimi
  • Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim ve Derimod Başkan Yardımcısı Ali Zaim: Ne Seninle Ne De Sensiz! E-Ticaretin Konuşulmayanları
  • LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü: LC Waikiki’den E-Ticarette Yeni Adımlar
  • Boyner Büyük Mağazacılık CEO Eren Çamurdan ve Payten Türkiye Ülke Lideri Burak Kutlu: Geleceğin Müşterisi İçin Ödeme Sistemleri Kulisinde Ne Var?
  • ENS Danışmanlık Genel Müdür Emre Şen, Avrupakent Gayrimenkul Genel Müdür Muhsin Erkoç, Torunlar GYO Korupark Avm Müdürü Feyza Acar Sönmezer ve Esas Gayrimenkul Cheif Asset Management Officer Nevzat Yavan: Avm’ler: Nereye Geldik, Nereye Gitmeliyiz?

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Perakende Sektörünün Liderleri 2-3 Haziran’da Perakende Günleri 2021’de için yorumda bulun

    Perakende Sektörünün Liderleri 2-3 Haziran’da Perakende Günleri 2021’de için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Perakende Sektörünün Liderleri 2-3 Haziran’da Perakende Günleri 2021’de için ilk yorumu yapabilirsin.