Peker’in videoları ne anlatıyor?

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, ülkücü mafya lideri Sedat Peker’in gündeme oturan videolarını ve videolardaki söylemlerini Cumhuriyet TV’ye değerlendirdi.

Peker’in videolarıyla ortaya saçılan rant kavgasında halkın sözünü söylemesi gerektiğini dile getiren Okuyan bunun yolunun örgütlü davranıştan geçtiğini vurguladı. Biden yönetimi ile AKP arasındaki “nikah tazeleme”de ileri bir aşamaya gelindiği değerlendirmesini yapan Okuyan, önümüzdeki günlerde Erdoğan iktidarının ömrünü uzatacak gelişmeler yaşanması ihtimaline de dikkat çekerek, halkın örgütlülüğünün bu açıdan da önemli olduğunu dile getirdi.

Peker’in son videosunda değindiği SADAT’ın El Nusra’ya silah gönderdiği iddiasıyla ilgili ise Okuyan bunun önemli olduğunu ancak artık geride kalan bir olguyu gösterdiğini söyledi. Okuyan Türkiye’nin şu anda başka bir ülkeyi parça parça eden bir operasyonda rol üstlenmiş durumda olduğunu ve Suriye’nin yağmalandığını vurguladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Peker’in videoları ne anlatıyor? için yorumda bulun

    Peker’in videoları ne anlatıyor? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Peker’in videoları ne anlatıyor? için ilk yorumu yapabilirsin.