Pantene ve Head&Shoulders sponsorluğunda gerçekleşen ELLE SUMMER WEEKEND’e ünlü akını!

ELLE Türkiye’nin 14. Kez düzenlediği “ELLE Summer Weekend” bu yıl P&G markaları Pantene ve Head&Shoulders ana sponsorluğunda gerçekleşti. İki gün boyunca Pantene ve Head&Shoulders ev sahipliğinde düzenlenen Happy Hour, Gala Yemeği ve After Party etkinliklerine birçok ünlü isim katıldı. Etkinlik iş, sanat ve moda dünyasından isimleri Mgallery Hotel Bodrum Yalıkavak’ta buluşturdu.

Bodrum Yalıkavak’ta gerçekleşen etkinlikte Selma Ergeç, Dilan Çiçek Deniz, Taro Emir ve Sofia, Hazal Türesan, Begüm Kütük ve Erdil Yaşaroğlu, Berrak Tüzünataç, Yasemin Yazıcı, Serkan Altunorak, Gökçe Bahadır, Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, Bade İşçil, Yaprak Medina, Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko, Sarp Can Köroğlu, Rachel Araz Kiresepi, Ayşe Boyner, Ece Vahapoğlu, Jabbar ve Melodi Elbirliler gibi pek çok ünlü ve moda tasarımcıları yer aldı.

Gala Yemeği’nin açılış konuşmasını Elle Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen ve P&G Türkiye Başkan Yardımcısı Ceren Tonguç yaptı.

Büyük yaza merhaba partisi öncesinde konuklar yazın yıpratıcı etkilerini onaran Pantene saç bakım ürünleri ve saç ve saç derisini ferahlatan Head&Shoulders ürünleri ile stillerini tamamlayarak partiye hazırlandı.

Yaz aylarında tüm gün tadını çıkarttıkları güneş, deniz ve kumun saçlarındaki yıpratıcı etkilerinden Pantene ile 3 dakikada kurtulmak isteyen konuklar Elle Summer Weekend’de Pantene 3 Dakikada Saç Kurtarma İstasyonu’nda yıpranmış saçlarını yaz boyu güçlü saçlara dönüştürdü.

Pantene ana sponsorluğunda gerçekleşen Gala Yemeği’ne 100 daha güçlü1 saçlarıyla hazır olmak isteyen ünlü isimler Pantene saçlarını ürünleri ile onarmak ve hayal ettikleri saç modelini yaptırmak için plajda Önder Tiryaki Studio ekibi ile buluştu.

ELLE Summer Weekend boyunca saçlarının bakımını ihmal etmeyen konuklar Head&Shoulders sponsorluğunda saç analizlerini yaptırdı. Güzel saçların sırrı olan sağlıklı saç derisi ile ilgili Saç Uzmanı Evrim Bayraktar’dan detaylı bilgiler alan ünlü isimler, yazın yıpratıcı etkilerine karşı saçların ve saç derisinin sağlıklı ve bakımlı gözükmesini sağlayacak, kendi saç tiplerine en uygun Head&Shoulders ürünleri ile tanıştı. No.21 Studio ekibi ise konukları yazın en cesur örgüleri ile Ferahlatan Happy Hour’a hazırladı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Pantene ve Head&Shoulders sponsorluğunda gerçekleşen ELLE SUMMER WEEKEND’e ünlü akını! için yorumda bulun

    Pantene ve Head&Shoulders sponsorluğunda gerçekleşen ELLE SUMMER WEEKEND’e ünlü akını! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Pantene ve Head&Shoulders sponsorluğunda gerçekleşen ELLE SUMMER WEEKEND’e ünlü akını! için ilk yorumu yapabilirsin.