Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu’ndan anlamlı konser

Farklı meslek gruplarından amatör müzikseverlerin oluşturduğu Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu, ‘Gökkuşağı Konserleri’ serisi kapsamında, 21 Haziran Pazartesi akşamı Trump Sahne‘de müzikseverlerle buluştu.

Bankacılıktan öğretmenliğe, doktorluktan ev hanımlığına her yaştan her meslekten tamamı amatör müzikseverlerden oluşan Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu, ‘Babalar Günü’ kapsamında çok özel bir konserde sahneye çıktı.

Müziğe gönül vermiş insanların “Herkes Şarkı Söylesin” sloganıyla bir araya geldiği topluluk, ‘Gökkuşağı Konserleri’ başlıklı konserinde poptan Türk Sanat Müziği’ne her türden sevilen şarkılarla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Şefliğini de üstlenen usta müzisyen Ömer Öcal, söylemek istediği müzik türü ne olursa olsun, şarkı söylemek isteyen tüm amatörleri gruba katılmaya davet ediyor ve şöyle devam ediyor: “Müzik yolculuğuna çıkalı yaklaşık 9 yıl oldu. Mottomuz topluluğumuza çok iyi dönüşler sağladı. Amatör bir topluluk olarak Gökkuşağı Konserleri‘mizde sosyal projelere destek vererek amatörce şarkı söyleyen birçok üyeme, sahne tecrübesi, repertuvar, deneyim sağlamaları ve destek sağladım. Şimdi yarı profesyonel denecek kadar ileriye giderek mesafe kat ettiler. Pandemiden sonra Trump Sahne’deki bu ilk konserimizden elde ettiğimiz gelirle İzmir’de doğuştan kulakları olmayan Alperen’in tedavisine destek olacağımız için çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu’ndan anlamlı konser için yorumda bulun

    Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu’ndan anlamlı konser için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Ömer Öcal Mozaik Sanat Topluluğu’ndan anlamlı konser için ilk yorumu yapabilirsin.