O ödül 9’uncu kez Lüleburgaz’ın!

“Yılın Partner Kuruluşu Lüleburgaz Belediyesi!”

Lüleburgaz Belediyesi 2021 yılı genelinde ve Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nda gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalarla Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından 9’uncu kez “Yılın Partner Kuruluşu” seçildi. Aynı unvanı geçen yıl da alan Lüleburgaz Belediyesi’ne ödülü 25 Şubat’ta düzenlenecek çevrim içi toplantıda sunulacak.

12 Yıldızlı Şehir unvanlı Lüleburgaz Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi tarafından 9’uncu kez “Yılın Partner Kuruluşu” ödülüne layık görüldü. Lüleburgaz Belediyesi’ne ödülü kazandıran ise yerel demokrasi adına yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nda düzenlediği faaliyetler oldu.

Ödül 25 Şubat’ta!

Lüleburgaz Belediyesi’ne verilecek “Yılın Partner Kuruluşu” ödülü devam eden korona virüs salgını nedeniyle bu yıl da çevrim içi toplantıyla verilecek. Ödül 25 Şubat’ta düzenlenecek çevrim içi toplantıyla Lüleburgaz Belediyesi’ne sunulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. O ödül 9’uncu kez Lüleburgaz’ın! için yorumda bulun

    O ödül 9’uncu kez Lüleburgaz’ın! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak O ödül 9’uncu kez Lüleburgaz’ın! için ilk yorumu yapabilirsin.