Novo Nordisk Türkiye, üst üste 9’uncu kez ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü

Novo Nordisk Türkiye, Etik Değerler Merkezi (EDMER) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan “ETİKA Türkiye Etik Ödülleri” çalışmasında üst üste 9’uncu kez “ETİKA Türkiye Etik Ödülü”ne layık görüldü. Novo Nordisk Başkan Yardımcısı ve Türkiye Genel Müdürü Dr. Burak Cem, ETİKA Türkiye Etik Ödülü’nü 9 kez üst üste almanın gururunu yaşadıklarını söyledi

Novo Nordisk Türkiye, Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan “ETİKA Türkiye Etik Ödülleri” çalışmasında bu yıl da “ETİKA 2020 Türkiye Etik Ödüllerini” almaya hak kazanan şirketler arasında yer aldı. Novo Nordisk Türkiye bu ödülle birlikte üst üste 9’uncu kez “ETİKA Türkiye Etik Ödülü”ne layık görülmüş oldu. Etik Değerler Merkezi Derneği (EDMER) tarafından her yıl geleneksel olarak etik ve iş ahlakı farkındalığı yaratmak, etik bilincini yaygınlaştırmak ve gençlere örnek olacak şirket ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla veriliyor.

ETİKA 2020 Türkiye Etik Ödülü ile 9’uncu kez aynı ödüle layık görülen Novo Nordisk Türkiye, etik değerlere verdiği önemin sürekliliğini bir kez daha kanıtladı. ETİKA Ödülü’nü 9 kez üst üste almanın gururunu yaşadıklarını belirten Novo Nordisk Başkan Yardımcısı ve Türkiye Genel Müdürü Dr. Burak Cem, şu değerlendirmeyi yaptı:

“İş etiği; Şirket’imizin Novo Nordisk Tarzı olarak adlandırdığımız değerlerinden bir tanesi ve ‘hastaların hayatlarını iyileştirirken güvenilir bir paydaş olmak, sorunlara çözüm bulmak’ şeklinde tanımladığımız amacımıza doğrudan hizmet ediyor. Novo Nordisk Türkiye olarak bu yaklaşımımızla oluşturduğumuz güveni her gün pekiştirmeye ve bu konuda örnek olmaya gayret ediyoruz. Novo Nordisk, yaklaşık 100 yıldır kendini toplumsal sağlığa adamış ve dünyanın en büyük vakfı tarafından yönetilen bir sağlık şirketi. Yaklaşık 100 yıldır, toplumsal sorumluluğumuzun bilincinde tedarik zincirinin kesintisiz devamlılığını ve hasta güvenliğini sağlayabilmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken, kurumsal yapımızdan, etik yaklaşım ve kalite anlayışımızdan ödün vermeden, bilim üretmek adına çalışıyoruz. Etik değerleri bütün iş süreçlerimize dahil ettik. ETİKA 2020 Türkiye Etik Ödülü’ne 9 yıldır üst üste layık görülmek bunun önemli bir kanıtı” dedi.

Novo Nordisk Türkiye Hukuk ve Mevzuata Uyum Direktörü Sinem Lütfiye Aydın ise “Novo Nordisk’te bütün iş süreçlerimizde etik değerler en önemli noktamız. İş kararlarımızı alırken kullandığımız kılavuzumuz Novo Nordisk Tarzı’ndaki prensiplerden en önemlisi de kalite ve iş etiğinden ödün vermemek. Bunun bir yansıması olarak 9’uncu kez bu ödüle layık görülmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Novo Nordisk Türkiye, üst üste 9’uncu kez ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü
  1. Novo Nordisk Türkiye, üst üste 9’uncu kez ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü için yorumda bulun

    Novo Nordisk Türkiye, üst üste 9’uncu kez ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Novo Nordisk Türkiye, üst üste 9’uncu kez ETİKA Türkiye Etik Ödülü’ne layık görüldü için ilk yorumu yapabilirsin.