NIVEA, yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile yaptığı iş birliğinde, ışıltılı bir lansmanda tanıttı!

Dünyanın ve Türkiye’nin lider cilt bakım markalarından NIVEA, Yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile birlikte, 3 Ekim tarihinde Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği lansmanla tanıttı.

Ümit Karalar’ın ev sahipliğini üstlendiği lansman, NIVEA Beiersdorf Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Baki ve ünlü oyuncu Pelin Akil’in konuşmalarıyla başladı.

Katılımcılar arasında Ayşe Tolga, Seçkin Piriler, Nilay Cafer, Cemre Gümeli, Akasya Asiltürkmen, Zeynep Mansur, Gizem Güven, Zeynep Özkaya, Dilara Kurtulmuş, Simla Canpolat gibi influencer ve cemiyet dünyasından birçok isim yer aldı. Konuşmaların ardından sahne alan DJ Gizem Kömürcü ise davetlilere keyifli anlar yaşattı.

“NIVEA benim için çok özel bir marka.”

Güzelliği, doğallığı ve başarılı oyunculuğu ile öne çıkan Pelin Akil “NIVEA benim için çok özel bir marka. Çocukluğumun markası. Ben annesi çalışan bir çocuk olduğum için babaannemle büyüdüm. Babaannemin de, annemin de güzellik sırrı gibi gelirdi o mavi teneke kutu. Hatırlamayanınız yoktur, hepimizin evlerinde vardı. Harika kokusunu, cildi hemen yumuşacık yapan yapısını kim unutabilir ki! Geçmişte o mavi kutuyla oyunlar oynayan minik Pelin’i düşündüğümde, bugünkü iş birliğimiz daha da heyecan veriyor. Biliyorsunuz ki NIVEA Dünya’da cilt bakım uzmanlığı ile bilinen lider markalardan. Her geçen yıl portföyünü yenilikçi ürünlerle genişletiyor ve cilt problemlerine çözüm buluyor. Bu yüzden NIVEA ile yollarımız kesiştiğinde çok mutlu oldum ve gönül rahatlığıyla bu iş birliğini kabul ettim. Luminous630 Serisi zaten kendini çoktan ispat etmiş, Leke Karşıtı Serumu şu anda Avrupa’nın bir numaralı leke karşıtı serumu. Kullananlar çok memnun, ben de dahil. Benim de hamilelik döneminden kalma lekelerim ve güneş lekelerim mevcuttu. Bu ürünlere bir şans verdim ve çok memnun kaldım. Sizlere de mutlaka denemenizi tavsiye ederim.” dedi.

Avrupa’nın 1 numaralı leke karşıtı serumu NIVEA Luminous630!*

Avrupa’nın 1 Numaralı Leke Karşıtı Serumu NIVEA Luminous630, şimdi Gündüz & Gece Kremlerinin rutine dahil olmasıyla çok daha güçlü. NIVEA Luminous630 Leke Karşıtı Bakım rutini 10 yıllık leke oluşumunu 4 haftada azaltmaya yardımcı olur!**

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • NIVEA, yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile yaptığı iş birliğinde, ışıltılı bir lansmanda tanıttı!
  1. NIVEA, yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile yaptığı iş birliğinde, ışıltılı bir lansmanda tanıttı! için yorumda bulun

    NIVEA, yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile yaptığı iş birliğinde, ışıltılı bir lansmanda tanıttı! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak NIVEA, yeni Luminous630 Leke Karşıtı Bakım Serisi’ni Pelin Akil ile yaptığı iş birliğinde, ışıltılı bir lansmanda tanıttı! için ilk yorumu yapabilirsin.