n11’de ZUBİZU Üyelerine Özel Sürprizler Var

ZUBİZU üyeleri, n11.com’da hem kendilerine özel indirimlerden yararlanıyor hem de her ay çekilişle alışveriş çeki kazanıyor.

Modadan beyaz eşyaya, seyahatten, akaryakıta 4 milyona yakın üyesine hayatın her alanında ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, bugüne kadar üyelerine 600 milyon lira indirim kazandırdı.

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU üyeleri, n11.com’da Haziran ayı sonuna kadar elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden tatil ürünlerine milyonlarca seçeneği, 200 TL ve üzerindeki alışverişlerinde ZUBİZU’ya özel 3 indirim ayrıcalığıyla satın alabiliyor. ZUBİZU indirim kodlarıyla n11’in mobil uygulamasından da alışveriş yapılabiliyor.

ZUBİZU’da n11 hediye çeki çekilişleri de devam ediyor. Haziran ayı sonuna kadar 100 kişi 100 TL değerinde n11 hediye çeki kazanacak. Katılmak için tek yapılması gereken ZUBİZU mobil uygulaması üzerinden “çekilişe katılın” yazısına tıklamak.

5 yılda 20 sektör, 12 bin nokta ve 575 markaya ulaşan ZUBİZU ile bugüne kadar 300 bin kişi internetten alışveriş yaptı, 1 milyon kişi de tatil ve seyahatlerini kendilerine özel ayrıcalıklarla planladı. ZUBİZU, market alışverişlerinin yanı sıra 575’ten fazla markada da üyelerine özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

n11’in yanı sıra tüm kampanyalarla ilgili detaylı bilgilere, ZUBİZU mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. n11’de ZUBİZU Üyelerine Özel Sürprizler Var için yorumda bulun

    n11’de ZUBİZU Üyelerine Özel Sürprizler Var için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak n11’de ZUBİZU Üyelerine Özel Sürprizler Var için ilk yorumu yapabilirsin.