Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin dijital gücüyle Akbank Private Banking Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyisi

Akbank Private Banking sunduğu yenilikçi müşteri deneyimiyle, PWM Wealth Tech Awards 2021de Müşteri İlişkileri Yöneticilerini Dijital Olarak Güçlendirmede Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Özel Bankacılık Birimi” ödülüne layık görüldü.

Akbank’ın özel bankacılık birimi Akbank Private Banking, Financial Times Grubu’nun yayını Professional Wealth Management (PWM) tarafından düzenlenen PWM Wealth Tech Awards 2021’de “Müşteri İlişkileri Yöneticilerini Dijital Olarak Güçlendirmede Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Özel Bankacılık Birimi” ödülünü kazandı.

Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Alp Keler, ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, “Pandemi sürecine rağmen müşterilerimize mükemmel hizmet sunmaya ve ürünlerimizi onların ihtiyaçları doğrultusunda zenginleştirmeye devam ettik. Özel bankacılıktaki dönüşümün merkezinde olan müşteri ilişkileri yöneticilerimizin de dijital yetkinliklerini artırmayı sürdürdük. Müşterilerimiz, her türlü ihtiyaçları için gelişmiş teknolojik altyapımızla desteklediğimiz müşteri ilişkileri yöneticilerimizden hizmet alabildiler. Yenilikçi araçlar ve iyi tasarlanmış farklılaşan bir deneyim sunduk. Bu sayede müşterilerimiz, dijital kanalları günlük bankacılık işlemlerinin yanı sıra yatırım amaçlı olarak da aktif olarak kullanmaya başladı. Bütün bu çalışmalarımız neticesinde, bu önemli ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Pandemi döneminde edindiğimiz tecrübeler ışığında müşterilerimize sunduğumuz deneyimi daha da mükemmelleştirmeye ve müşteri ilişkileri yöneticilerimizi teknolojik ve dijital olarak güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin dijital gücüyle Akbank Private Banking Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyisi
  1. Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin dijital gücüyle Akbank Private Banking Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyisi için yorumda bulun

    Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin dijital gücüyle Akbank Private Banking Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyisi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Müşteri İlişkileri Yöneticilerinin dijital gücüyle Akbank Private Banking Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyisi için ilk yorumu yapabilirsin.