Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından uygulamaya geçirilen ‘’Giysi Toplama Projesi’’ için protokole imza atıldı.

Sıfır Atık’ ta öncü şehirlerin arasında yer alan Mustafakemalpaşa 30 farklı yerleşim noktasına yerleştirilen kumbaralar ile israfı önlemek, ihtiyaç fazlası kullanılmayan ev ve giyim eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için El Ele Sosyal Paylaşım Mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Yardımlaşmanın mutluluğunu yaşatmak, hayati zorlukları ve sorumlulukları paylaşmak amacıyla çıkılan bu yolda Giysi Toplama Projesi kapsamında Mustafakemalpaşa sınırları içerisinde kullanılabilir nitelikte olan veya ihtiyaç fazlası kullanılmayan kıyafetlerin eşya sahalarına ulaştırılması için harekete geçildi.

Toplayıcı firma tarafından belirli aralıklarla toplanıp geri dönüşüme kazanım sağlayıp değerlendirilen kıyafetlerin gelirleri ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeleri yönünde kullanılacak.

İlk günden bu güne sosyal belediyecilik için hassasiyetle çalışmalarına devam eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ” Giysi Kumbaralarımıza olan ilginizi unutmadık, söz verdiğimiz gibi 10 adet daha kumbara ekledik. Toplam 40 adet kumbaramız bulunmakta. Kumbaralarımız gerek belediyemiz, gerek toplayıcı firma tarafından belirli aralıklarla toplanmaya devam edecek. Paylaşma ruhunu kaybetmemiş, desteklerini esirgemeyen hemşerilerime şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü için yorumda bulun

    Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü için ilk yorumu yapabilirsin.