Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğretmenlere Destek

Öğretmenlerin Çalışma Ortamlarına Destek

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin çalışma ortamlarını düzenlemenin önemini vurguladı.

Yer Değiştirme İşlemleri

Bakan Tekin, öğretmenlerin isteğe bağlı yer değiştirme taleplerini karşılamak adına yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.

Detaylar

Buna göre, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 11-16 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınacak. Atama işlemi ise 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları ise 23-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınacak ve atama işlemi 30 Temmuz 2024 tarihinde tamamlanacak.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: “Öğretmenlerimizin taleplerini dikkate alarak, eğitimde huzur iklimini sağlamak adına yer değiştirme sürecini başlatıyoruz. Hayırlı olsun inşallah.”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğretmenlere Destek için yorumda bulun

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğretmenlere Destek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğretmenlere Destek için ilk yorumu yapabilirsin.