Migros’a özel Elidor “Kendi yolumuzda serisi” TOG Bursları’na bağış sağlıyor

Elidor, “Kendi Yolumuzda” projesine şimdi de Migros ile anlamlı bir iş birliği ile devam ediyor. Özel tasarıma sahip “Kendi Yolumuzda” serisinde marka logosu yerine hayallerine giden yolda emin adımlarla ilerleyen Mizgin Ay, Aleyna Hadımoğlu ve Emine Yiğci’nin görselleri ayrı ayrı yer alıyor. Migros mağazalarında satışa sunulan serinin geliri; Toplum Gönüllüleri Vakfı aracılığıyla gençler için burs desteğine dönüşüyor.

Elidor’un Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile hayata geçirdiği “Kendi Yolumuzda” projesi şimdi de Migros’a özel bir bağış çalışması ile devam ediyor. Elidor Kendi Yolumuzda projesi için tasarlanan 100.000 adetlik özel bir seri sadece Migros mağazalarında satışa çıkıyor. Özel seri şişelerinde Elidor logosu yerine projenin destekçileri olan dünya şampiyonu milli atlet Mizgin Ay, Türkiye’nin ilk lisanslı dünya sörfçüsü Aleyna Hadımoğlu ve hukuk fakültesi öğrencisi Emine Yiğciayrı ayrı yer alıyor. Serinin satışından elde edilen gelirin bir bölümü TOG Burs’larına bağışlanıyor.

Kendi Yolumuzda tasarımlı şişelerle genç kadınların hayallerine destek olun…

Elidor projenin başladığı mart ayından bugüne kadar 45 binin üzerinde genç kadına Udemy iş birliği ile çevrimiçi eğitim desteği sunarken 200 genç kadına üniversite eğitimleri boyunca geçerli TOG bursu vermeye başladı. Unilever Saç Bakım Kategorisi Pazarlama Müdürü Gizem Erbaş, “Elidor olarak daha çok sayıdaki genç kadının hayallerine giden yoldaki engelleri kaldıran bir yol arkadaşı olmak için çalışıyoruz. Migros ile imza attığımız yeni iş birliğimiz de bu amaca paralel bir adım. Migros’a bu değerli iş birliği için teşekkür ediyoruz. Bir büyük teşekkür de bu projeyi destekleyen, özel tasarımlı seride yer alan, bize her zaman ilham veren Mizgin, Aleyna ve Emine’ye” dedi.

Migros Kozmetik Pazarlama Ürün Grubu Müdürü Aslı Yücel ise şunları söyledi:“Migros olarak kadınların başarıya ulaşması ve hem ekonomik hem de sosyal hayatta daha fazla yer alması için kurulduğumuz günden bu yana farklı projelerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elidor’un Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile yürüttüğü ‘Kendi Yolumuzda’ projesinde biz de elimizi taşın altına koymak istedik. Fayda sağlayabileceğimiz her bir genç kadın bizim için çok kıymetli. İlerleyen dönemde de kadınlarla hayatın her alanında birlikte geleceğe yan yana yürüyebileceğimiz projelerde yer almaya devam edeceğiz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Migros’a özel Elidor “Kendi yolumuzda serisi” TOG Bursları’na bağış sağlıyor
  1. Migros’a özel Elidor “Kendi yolumuzda serisi” TOG Bursları’na bağış sağlıyor için yorumda bulun

    Migros’a özel Elidor “Kendi yolumuzda serisi” TOG Bursları’na bağış sağlıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Migros’a özel Elidor “Kendi yolumuzda serisi” TOG Bursları’na bağış sağlıyor için ilk yorumu yapabilirsin.