Melike Şahin, ilk albümü “Merhem”in ilk konserini 28 Mayıs’ta PSM Online’da gerçekleştiriyor

Solo kariyerinde “Tutuşmuş Beraber”, “Deli Kan”, “Geri Ver” gibi şarkılarıyla dinleyicinin gönlünde taht kurmuş Melike Şahin, nam-ı diğer Diva Bebe, uzun zamandır yolu gözlenen ilk albümü “Merhem”in ilk konseri için bizi özel bir buluşmaya davet ediyor. Sekiz kişilik yeni orkestrası ve o akşam için özel olarak hazırlanmış sahne tasarımıyla PSM Online’da benzersiz bir konsere eşlik edeceksiniz.

Melike Şahin, Spotify’ın, kadın müzisyenlerin seslerini yükseltmek ve her alanda olduğu gibi müzik sektöründe de var olan eşitsizlikle savaşmak için oluşturduğu ve farklı ülkelerden yüzlerce kadın sanatçının yer verildiği EQUAL projesi kapsamında Türkiye listesinin ilk kapak sanatçısı olarak New York Times Meydanı’ndaki tanıtım alanından tüm dünyaya sesini ulaştırmayı başardı.

Melike Şahin’in içimizdeki melankoliyi aynalayan şifalı sesi ve içimize işleyen şarkılarıyla dolu bu özel canlı performansa tanık olmak için 28 Mayıs’ta PSM Online’da şimdiden yerinizi ayırmayı unutmayın.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Melike Şahin, ilk albümü “Merhem”in ilk konserini 28 Mayıs’ta PSM Online’da gerçekleştiriyor için yorumda bulun

    Melike Şahin, ilk albümü “Merhem”in ilk konserini 28 Mayıs’ta PSM Online’da gerçekleştiriyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Melike Şahin, ilk albümü “Merhem”in ilk konserini 28 Mayıs’ta PSM Online’da gerçekleştiriyor için ilk yorumu yapabilirsin.