Mekke’de şiddetli yağış uyarıları nedeniyle yarın eğitime uzaktan devam edilecek


Suudi Arabistan resmi ajansı SPA’nın haberine göre, Mekke, Cidde, Taif, el-Baha ve el-Mehva kentleri eğitim müdürlükleri, Ulusal Meteoroloji Merkezi’nden alınan yağış uyarılarına dayanarak yarın ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu.


Eğitim müdürlüklerinden yapılan açıklamalarda, uzaktan eğitim kararının öğrenci ve eğitimcilerin güvenliğinin temin edilmesi için alındığı kaydedildi.


Taif Üniversitesinden yapılan açıklamada da üniversitenin eğitimlere yarın uzaktan devam edeceği aktarıldı.


Ocak ayında şiddetli yağmurlarda 2 kişi hayatını kaybetmişti


Suudi Arabistan Sivil Savunma Birimi’nden 10 Ocak’ta yapılan açıklamada, sağanak nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiği duyurulmuştu.


Yaşamını yitirenlerden birinin Medine’de yağmur sularının oluşturduğu birikintide, diğerinin ise Asir bölgesinde Zehban Vadisi’nde oluşan bir su bataklığında boğulduğu kaydedilmişti.

Kaynak: Trt Haber

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • Mekke’de şiddetli yağış uyarıları nedeniyle yarın eğitime uzaktan devam edilecek
  1. Mekke’de şiddetli yağış uyarıları nedeniyle yarın eğitime uzaktan devam edilecek için yorumda bulun

    Mekke’de şiddetli yağış uyarıları nedeniyle yarın eğitime uzaktan devam edilecek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Mekke’de şiddetli yağış uyarıları nedeniyle yarın eğitime uzaktan devam edilecek için ilk yorumu yapabilirsin.