MediaMarkt Türkiye’deki 87’nci mağazasını Bursa’ya açtı

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’deki 87’nci mağazasını Bursa Kent Meydanı AVM’de açtı. Böylelikle yıl boyunca mağaza açılışlarını aralıksız sürdüren MediaMarkt‘ın Bursa’daki mağaza sayısı 6’ya yükseldi.

Açılışa katılan MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar,Mağazalarımız bizim için çok önemli. Bursa Kent Meydanı AVM ile ildeki mağaza sayımızı 6’ya, Türkiye genelinde ise 87’ye çıkardık. Bundan büyük mutluluk duyuyor, açılışımıza katılan ve bizi yalnız bırakmayan teknolojiseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avrupa’nın açık ara en büyük elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de de büyümeye devam ediyor. Bugün 200 bin metrekarenin üzerinde satış alanıyla Türkiye’nin en geniş mağaza ağına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, mağaza açılışlarını ülkenin farklı bölgelerinde sürdürüyor. MediaMarkt Türkiye, şimdi de Bursa’da Kent Meydanı AVM’de yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi. MediaMarkt, bu yatırımla birlikte Bursa’daki mağaza sayısını da 6’ya çıkardı.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar “Türkiye’de teknolojiseverler yeni satın alacağı ürünü önce kullanmak, yakından incelemek ve hatta ürünle ilgili bir uzmanla konuşmak istiyor. Örneğin birçok kişi cep telefonunu satın almadan önce bir mağazaya gidip, onu görmek istemiştir. İşte MediaMarkt’ta biz bunu sunuyoruz; bugün mağazalarımıza giden teknolojiseverler fiyat, marka veya model fark etmeksizin istediği ürünü yakından inceleme fırsatı buluyor. Mağazalarımız bizim için çok önemli ve bu doğrultuda mevcut mağazalarımızı yenilerken her geçen gün mağaza ağımızı da genişletmeye devam ediyoruz. Bursa’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Kent Meydan AVM ile ildeki mağaza sayımızı 6’ya, Türkiye genelinde ise 87’ye çıkardık. Bundan büyük mutluluk duyuyor, açılışımıza katılan ve bizi yalnız bırakmayan teknolojiseverlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. MediaMarkt Türkiye’deki 87’nci mağazasını Bursa’ya açtı için yorumda bulun

    MediaMarkt Türkiye’deki 87’nci mağazasını Bursa’ya açtı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak MediaMarkt Türkiye’deki 87’nci mağazasını Bursa’ya açtı için ilk yorumu yapabilirsin.