Malatyalı muhtardan Muğla halkına teşekkür

Muğla Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürürken gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtımına devam ediyor.

MALATYA (İGFA) – Son olarak gıda kolisi ve kışlık kıyafet dağıtımlarını sürdüren ekiplerle dayanışma içindeki Malatya Hamidiye Mahallesi muhtarı Muğla’ya mesaj gönderdi.

Malatya’da çalışmalarını sürdüren ekiplerle Muğla’ya mesaj gönderen Hamidiye Mahalle Muhtarı Kenan Kolukısa, “Yaşadığımız felaket sonrasında bizlere destek veren Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ve Muğla Halkına teşekkür ederiz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve Muğla halkının büyük destek verdiği yardım kampanyası sonrasında kıyafet, battaniye, bebek bezi, tuvalet kağıdı, içlik, eldiven, uyku tulumu, çorap, polar, yorgan, bot, mont, yağmurluk ve gıda malzemeleri toplandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri toplanan yardım malzemelerini deprem bölgesinde ki vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin Hamidiye ve Tepe Mahallerinde gıda paketi ve kışlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdi.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Malatyalı muhtardan Muğla halkına teşekkür için yorumda bulun

    Malatyalı muhtardan Muğla halkına teşekkür için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Malatyalı muhtardan Muğla halkına teşekkür için ilk yorumu yapabilirsin.