Levent Vadisi Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Brisaspor yarıştığı 3 kategoride şampiyon oldu

5-6 Haziran tarihleri arasında Malatya’da gerçekleşen Levent Vadisi Dağ Bisikleti MTB Kupası’nda yer alan Brisasporlu bisikletçiler, yarıştıkları kategorilerden ödülle döndüler.

Türkiye’nin bisiklet sporunda öncü takımlarından Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2021 takvimine uygun olarak 5-6 Haziran tarihinde Malatya’da gerçekleşen ulusal Levent Vadisi Dağ Bisikleti MTB Kupası’nda yarıştı. Kaya oluşumlarıyla ABD’deki Büyük Kanyon’a benzetilen Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi’nde gerçekleştirilen yarışlara 22 ilden 194 sporcu start aldı.

Yarışmada Brisaspor, yer aldığı üç kategoride de ödülleri topladı. Brisasporlu Süleyman Sefa Temel elit erkeklerde, Semra Yetiş elit bayanlarda, Furkan Akçam genç erkeklerde birinci olurken, elit erkekler kategorisinde ikincilik ve üçüncülük ödülünü Brisasporlu Abdürrahim İnal ile Abdülkadir Kelleci, elit bayanlarda üçüncülük ödülünü ise Brisasporlu Zehra Kargın aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Levent Vadisi Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Brisaspor yarıştığı 3 kategoride şampiyon oldu
  1. Levent Vadisi Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Brisaspor yarıştığı 3 kategoride şampiyon oldu için yorumda bulun

    Levent Vadisi Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Brisaspor yarıştığı 3 kategoride şampiyon oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Levent Vadisi Dağ Bisikleti Kupası yarışlarında Brisaspor yarıştığı 3 kategoride şampiyon oldu için ilk yorumu yapabilirsin.