Labofem’in Bitki Atölyesi Başlıyor!

Bitki severlerin merakla takip edeceği “Labofem’in Bitki Atölyesi”, Fem Güçlütürk’ün sunumuyla 16 Temmuz’da beIN CONNECT ve beIN Home&Entertainment’ta ekranlara merhaba diyor.

Kent yaşamının yoğun iş stresi ve betonlaşmanın artması sebebiyle doğaya yönelik hobiler insanların hayatında daha fazla yer edinmeye başladı. Doğanın rengini evlerine taşımak isteyen, “kendi bitkilerimi yetiştirmek için bahçeye ihtiyacım yok” diyenler için yepyeni bir program başlıyor. beIN ORIGINALS yapımı olan “Labofem’in Bitki Atölyesi” evde bitki yetiştirme sanatının inceliklerini öğretirken, yeni bitkilerle tanışıp onları yetiştirme tüyoları almak isteyenlerin yeni gözdesi olacak.

Her hafta yeni bir bitki ve o bitkinin hikayesinin anlatılacağı “Labofem’in Bitki Atölyesi”, atölyenin kurucusu Fem Güçlütürk’ün anlatımı ile ekranlara gelecek. 30’lu yaşlarında kendisine emanet bırakılan bitkilerle başlayan ilişkisini yıllar içinde bir mesleğe ve hayat tarzına dönüştüren, başarılı iletişim firmasını ortağına devrederek Labofem Bitki Atölyesi’nin kuran Fem Güçlütürk, bir süre sonra İstanbul’dan Muğla’ya 600’ün üzerinde bitkisi ile birlikte göç eden bir isim. Kendini bitkilerin dilini anlamaya ve anlatmaya adayan Güçlütürk; bazen popüler, bazen nadir bulunan bitkilerin hikayelerini, ihtiyaçlarını, bakım tekniklerini aldığı eğitimler ve yıllarca biriktirdiği deneyimlerle harmanlayarak izleyiciyle buluşturacak.

Her bölümde sevdiği bir bitkiyi derinlemesine tanıtacak olan Güçlütürk, sadece sağlıklı bitkiler yetiştirmek için gerekli teknik bilgileri değil, onları uygun saksılarla estetik bir bakışla eşleştirmenin, bahçeye, balkona ve iç mekanlara ‘yakışıklı’ bir şekilde yerleştirmenin ipuçlarını da verecek. Tüm bunların yanında çiçekçiler, çömlekçiler, seracılar, seramik sanatçıları, sepet örenler, kırsaldaki bitki seven komşuları “Labofem’in Bitki Atölyesi”ne konuk olacaklar.

“Labofem’in Bitki Atölyesi” 16 Temmuz’dan itibaren her Cuma 19.30’da, beIN CONNECT ve beIN Home & Entertainment’ta tüm bitki meraklılarını ekran başına davet ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Labofem’in Bitki Atölyesi Başlıyor! için yorumda bulun

    Labofem’in Bitki Atölyesi Başlıyor! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Labofem’in Bitki Atölyesi Başlıyor! için ilk yorumu yapabilirsin.