Kuzu Effect Astromatik’i Ruh İkizini Bulmak İsteyenlerle Buluşturdu

Astromatik adı ile bilinen ünlü Astrolog Aygül Aydın 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel Kuzu Effect’te verdiği söyleşide; ruh ikizini bulmak isteyenler ile bir araya geldi.…

Başkentlilerin buluşma noktası olan Kuzu Effect AVM, 13 Şubat Pazar günü ünlü Astrolog Aygül Aydın’ı konuk etti. Sevgililer Günü’ne özel -1 katta gerçekleşen etkinlikte; ‘Senin ruh ikizin hangisi? , 2022’de burçların aşk, sağlık ve kariyerlerinde neler olacak?, 2022’nin aşkta şanslı burçları hangileri?, ” gibi sorular yanıt buldu.

“Ruh eşinizi mi arıyorsunuz? Birçok insan burçlarına ve doğum haritalarına aşinadır, ancak pek çoğu bu bilgilerin size verebileceği tüm bilgilere aşina değildir” diyen Aygül Aydın sözlerini şöyle sürdürdü: “Ruh eşinizi bulmak kolay bir iş değil. Aslında, “birini” bulmak için bir formül olup olmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Tüm yanıtlara sahip olmasak da doğum haritaları bu konularda şifreleri bizlerle paylaşabiliyor. O özel birini bulmak, hepimizin zaman zaman can attığı bir şeydir. Ruh eşiniz zihniniz, bedeniniz ve ruhunuzla bağlantı kurduğunuz bir kişidir, ancak onların kim olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Astroloji size ruh ikizinizi bulmak için insanlarla ne tür bağlantı kurmanız gerektiğini söyleyebilir. Gerisi size kalmıştır. Yani sizin kendi yetenek ve becerilerinize göre hayatınıza o insanı çekmenize…”

Doğum haritanız ip uçları barındırır

Ruh eşinin astroloji haritasına bakılarak bulunabileceğini aktaran Aygül Aydın “Örneğin; Kuzey Düğüm, hayatınızda önemli olabilecek biriyle, gelecekteki ruh eşiniz gibi biriyle tanıştığınızda uyanır. Kuzey Düğümü, haritanızdaki benzersiz gezegenlerinizden biriyle kesişiyorsa, bu büyük ölçüde ruh eşiniz olmaya bağlı olduğunuzu gösterebilir. Bunlar, doğum haritanızı ve ruh eşinizi bulmakla nasıl bir ilişkisi olduğunu analiz ederken göz önünde bulundurmanız gereken bazı şeylerdir. Bu yüzden, doğum haritanızı size verdiği bilgilere dayanarak analiz etmeye ve kendi sonuçlarınızı çıkarmaya devam etmeniz sizi bazı ipuçlarına götürebilir” dedi.

Ziyaretçilerden gelen soruları da cevaplayan ünlü astrologKuzu Effect’in düzenlemiş olduğu etkinlikle astroloji severlerle sohbet etti. Söyleşi kitap imzası ile son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kuzu Effect Astromatik’i Ruh İkizini Bulmak İsteyenlerle Buluşturdu için yorumda bulun

    Kuzu Effect Astromatik’i Ruh İkizini Bulmak İsteyenlerle Buluşturdu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kuzu Effect Astromatik’i Ruh İkizini Bulmak İsteyenlerle Buluşturdu için ilk yorumu yapabilirsin.