Kumda Batmayan Güneş, Seferihisar Cittaslow

Alanya’da düzenlenen TFF Plaj Futbolu Ligi 2022 Süper Finalinin şampiyonu Seferihisar Belediyesi Cittaslow Plaj Futbolu Takımı oldu. Alanya Galip Dere Plajı’nda oynanan final maçında Seferihisar Cittaslow, City Line Alanya Belediyespor’u 5-4 mağlup ederek dördüncü kez plaj futbolunda Türkiye şampiyonu oldu.

Final maçından önce yapılan üçüncülük maçını da Özderespor Demirler İnşaat takımını 14-6 mağlup eden Ömeroğulları Ercişspor kazandı.

Turnuvada en değerli oyuncu ödülünü City Line Alanya Belediyespor’dan Barış Terzioğlu, en iyi kaleci ödülünü Seferihisar Cittaslow’dan Mehmet Aşlamacı, gol kralı ödülünü Ömeroğulları Erciş’den Lucao ve en centilmen takım ödülünü de Ülküspor aldı.

Avrupa’da temsilci Seferihisar

Türkiye şampiyonu Seferihisar Cittaslow takımı için Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda 01.11.2022 Salı günü saat 19.00’da karşılama töreni yapılacak, şampiyon takım 2023 Plaj Futbolu Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kumda Batmayan Güneş, Seferihisar Cittaslow için yorumda bulun

    Kumda Batmayan Güneş, Seferihisar Cittaslow için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kumda Batmayan Güneş, Seferihisar Cittaslow için ilk yorumu yapabilirsin.