Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları’na Başvurular Başladı Melike Caliskan [email protected] bugün 13:52 : ben

Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı öğrenci alımına başladı. Vakıf, okumak isteyen ama sosyo-ekonomik olarak eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının, eğitimlerine devam edebilmeleri için Koruncukköyler’de ortaokuldan üniversiteye kadar bakım ve barınma imkanı sunuyor. Ayrıca kız çocuklarını üniversite eğitimleri de dahil olmak üzere meslek sahibi bireyler olana kadar desteklemeye devam ediyor. Öğrenci sayısı kontenjanla sınırlı tutulan Koruncukköy Özel Öğrenci Yurtları’na 1 Temmuz 2021 tarihine kadar başvuru kabul ediliyor.

Çocukların, her koşulda haklarına eriştiği, sevgi ve güvenle büyüdüğü, eğitimlerine kesintisiz devam edebildiği ve katma değer yaratabildiği bir topluma hizmet etmek için 42 yıldır çalışan Koruncuk Vakfı, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı için Koruncukköy Özel Öğrenci Yurtları’na öğrenci alımına başladı.

Koruncuk Vakfı, okumak isteyen ama sosyo-ekonomik olarak eğitime erişimleri risk altındaki kız çocuklarının, kesintisiz eğitimlerine devam edebilmeleri için İstanbul Bolluca ve İzmir Urla’daki Koruncukköyler’de bakım ve barınma ihtiyacını karşılıyor, sosyo-kültürel gelişimlerine destek veriyor.

Koruncukköyler’de kız çocuklara ortaokuldan üniversiteye kadar sevgi ve güven dolu bir ortamda bakım ve barınma imkanı sunan Koruncuk Vakfı, üniversite eğitimleri de dahil olmak üzere meslek sahibi bireyler olana kadar onları desteklemeye devam ediyor.

Öğrenci sayısı kontenjanla sınırlı tutulan Koruncukköy Özel Öğrenci Yurtları’na, 1 Temmuz 2021 tarihine kadar başvuru kabul ediliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları’na Başvurular Başladı Melike Caliskan [email protected] bugün 13:52 : ben
  1. Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları’na Başvurular Başladı Melike Caliskan [email protected] bugün 13:52 : ben için yorumda bulun

    Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları’na Başvurular Başladı Melike Caliskan [email protected] bugün 13:52 : ben için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Koruncuk Vakfı Özel Öğrenci Yurtları’na Başvurular Başladı Melike Caliskan [email protected] bugün 13:52 : ben için ilk yorumu yapabilirsin.