Kocaelispor – Sakaryaspor finali canlı yayınla D-Smart’ta

misli.com 2. Lig play-off finalinde iki köklü kulüp Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak maç, 28 Mayıs Cuma saat 20.00’de D-Smart’tan canlı yayınlanacak.

TFF 1. Lig’e yükselecek son takım D-Smart ekranlarında belli olacak. Yıllarca taraftarıyla birlikte Türkiye’nin en önemli futbol şehirlerini temsil eden iki köklü camia Kocaelispor ve Sakaryaspor arasında oynanacak final nefesleri kesecek. misli.com 2. Lig play-off finali öncesinde Ömer Saraç ve deneyimli teknik adam Ahmet Akcan saat 19.00’da maç önü özel programla izleyicileri dev finale hazırlarken, maç sonrasında da özel yayınlar D-Smart’ta olacak. Maçın anlatımında Alp Özgen mikrofonda olurken, maç önü ve sonu röportajlarda Atakan Kurt, finalin coşkusunu D-Smart izleyicilerine anbean yansıtacak. Yaklaşık 4 saat sürecek futbol keyfini tüm D-Smart üyeleri izleyebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kocaelispor – Sakaryaspor finali canlı yayınla D-Smart’ta için yorumda bulun

    Kocaelispor – Sakaryaspor finali canlı yayınla D-Smart’ta için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kocaelispor – Sakaryaspor finali canlı yayınla D-Smart’ta için ilk yorumu yapabilirsin.