Kıyafetlerinize daha çok alan açın

Yaşam alanlarını güzelleştiren ürünleriyle aynı zamanda hayatı da kolaylaştıran CaddeYıldız Mobilya, göz alıcı tasarımı ve işlevsel özellikleriyle dikkat çeken Suare Köşe Gardırobu ile birbirinden şık giysilere daha çok alan açıyor. Ülkemizin yanı sıra Amerika’nın da en çok tercih ettiği gardıroplar arasında yer alan Suare ile hem şık olmak hem de şık bir evde yaşamak bir hayli kolaylaşıyor.

Sürekli gelişen ve yenilenen moda akımlarıyla birlikte kişilerin giyim tarzı sürekli değişirken giysilere verilen önem her geçen gün daha da artırıyor. Online alışveriş siteleri aracılığıyla beğenilen kıyafetlere zahmetsizce ulaşılabiliyor olması, özellikle son yıllarda yapılan giysi alışverişlerini bir hayli artırmış durumda. Alınan elbiseler, takımlar, takılar ve ayakkabıların sayısı günbegün çoğalırken, dolaplar dolmaya hatta taşmaya başlıyor. 30 yıla yakın süredir yaşam alanlarını güzelleştiren CaddeYıldız Mobilya, kalite, şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunduğu köşe gardırobu Suare ile giysilere daha çok alan açıyor, kullanıcılaraysa şıklığın ve düzenin keyfini sürmek kalıyor.

Tüm detayların düşünüldüğü kompakt tasarım

Tam 11 kapıdan oluşan gardırobun cam kapaklı yapısı, dolabın kapağını açmadan kıyafetleri zahmetsizce bulmayı kolaylaştırıyor. Bütün modüllerin her iki yanında bulunan harekete duyarlı led sensörler, kıyafet seçerken tüm kombin seçeneklerini bir arada görmek ve kararı ona göre vermek isteyen kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Dolabın içinde yer alan mücevherlik çekmecesi, kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarları düzenli bir biçimde saklama imkanı sunuyor. Özel üretim askılık ve pantolonluk bölümü ise tüm giysilerin organize bir şekilde muhafaza edilmesini ve dolap içi düzenin sağlanmasını kolaylaştırıyor. Ürünlerini yurt dışına da ihraç eden CaddeYıldız Mobilya, Suare Köşe Gardırobu ile Amerika’da yaşayan kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kıyafetlerinize daha çok alan açın için yorumda bulun

    Kıyafetlerinize daha çok alan açın için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kıyafetlerinize daha çok alan açın için ilk yorumu yapabilirsin.