Kınık Belediyesi’nden Sıcacık Bir Hizmet

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden İzmir’e bağlı Kınık Belediyesi, Kınık Poyracık Ekmek Fırını ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Kınık Belediyesi, Kınık Poyracık Ekmek fırınında sağlıklı, kaliteli, Üstelik piyasa değerinden yüzde 25 daha ucuz ekmek üretiyor.

Her gün 24 saat boyunca vardiyalı olarak çalışan fırında usta eller tarafından günde yaklaşık 10 bin ekmek üretiliyor. Üretilen ekmekler ise Belediye fırınından sofralara geliyor.

Kınık Belediyesi, Belediye’nin fırınında imal edilen ekmekleri, Bergama Devlet Hastanesi, Kınık Devlet Hastanesi, Aşevleri, Maden ve çevre fabrikalara da gönderilmesini sağlayarak önemli bir hizmete imza attı.
Fırından çıkan sıcacık ekmekler, Gıda Mühendislerinin onayından geçtikten sonra fabrikada tek tek paketleniyor, ardından hem hastanedeki çalışan personel ve hastalara hem de aşevlerine kalpleri ısıtmak için gönderiliyor.

Vatandaşlara hem daha hijyenik hem daha ucuz ekmek üretilmesine imkan yaratmak amacıyla yola çıkan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, ” Kınık Belediyesi Poyracık Mahallemizde Belediyemizin ekmek fırını mevcut. Vatandaşımıza kaliteli ve ucuz ekmek yedirmek için piyasa fiyatlarından yüzde 20- 25 daha ucuza ekmek üretiyoruz.” dedi

Yaptıkları hizmetten dolayı mutlu olduklarını belirten Kınık Belediye Başkanı Doğruer, “Fırınımızda artık ekmeklerimiz üzerinde son kullanma tarihinin yazdığı Kınık Belediyesi tarafından üretildiği , imal edildiği ve gramajının yazdığı ekmek üretmekteyiz. Bu ekmeklerimiz Bergama, Kınık Devlet Hastanelerinde, Çevre Organize Sanayi Bölgelerindeki fabrikalara, Maden ve aşevlerine ekmek götürmekte. Kaliteli, ucuz, sağlıklı ekmeği ve gıda mühendislerinin kontrolündeki ürünleri de Kınık Belediyesi kalitesinde sunmaktayız.” diye ekledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kınık Belediyesi’nden Sıcacık Bir Hizmet için yorumda bulun

    Kınık Belediyesi’nden Sıcacık Bir Hizmet için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kınık Belediyesi’nden Sıcacık Bir Hizmet için ilk yorumu yapabilirsin.