Kemer İdmanyurdu yoluna dolu dizgin devam ediyor

Büyükler 1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele eden ve çıktığı 6 maçta namağlup lider olan Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü kendisi gibi namağlup olan Antalya Sanayi Spor maçında sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ligde lider durumda olan Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü, sahasında Antalya Sanayi Spor’u ağırladı.

Müsabakayı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Mustafa Bilici ile Mustafa Tıraş ve çok sayıda vatandaş izledi.

Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci yarıda her iki takımda bulduğu net pozisyonları gole çeviremedi. Fair play çerçevesinde geçen maç, 0-0 berabere tamamlandı.

Maç sonrası Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü oyuncuları ile kulüp antrenörü Öner Karagün’ü tebrik etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, kardeşlik ve dostluk içerisinde oynanan maçta her iki takımı da tebrik ettiğini belirterek, Kemer Belediyesi olarak yoluna fire vermeden devam eden Kemer İdmanyurdu Spor Kulübü’ne her zaman destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kemer İdmanyurdu yoluna dolu dizgin devam ediyor için yorumda bulun

    Kemer İdmanyurdu yoluna dolu dizgin devam ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kemer İdmanyurdu yoluna dolu dizgin devam ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.