Kayseri Yeşilhisar'a 'yeşil' yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Yeşilhisar’da ilçe belediyesi ile birlikte belirlenen alanda ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı, Ağaçlandırma ve Bakım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaçlandırma etkinliğinde, çok sayıda ağaç toprakla buluştu.

Büyükşehir, Akkışla, Bünyan, Felahiye, Hacılar, Pınarbaşı, Özvatan, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde belirlenen alanların yanı sıra Melikgazi ilçesinde bulunan Sarımsaklı Mesire Alanı’nda ağaçlandırmaya uygun alanlar belirledi. Ekipler, Pınarbaşı, Akkışla, Hacılar, Özvatan, Bünyan’dan sonra Yeşilhisar’da ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen’in da katıldığı ağaçlandırma etkinliği kapsamında, ilçede belirlenen alanda ekipler aracılığı ile çok sayıda ağaç, toprakla buluşturuldu.

Kayseri’nin ağaçlandırılması ve yeşil alanlarının arttırılması çerçevesinde her yıl düzenli bir şekilde ağaçlandırma çalışmalarına devam edilecek ve gelecek nesillere nefes olma gayreti sürecek.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kayseri Yeşilhisar'a 'yeşil' yatırım için yorumda bulun

    Kayseri Yeşilhisar'a 'yeşil' yatırım için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kayseri Yeşilhisar'a 'yeşil' yatırım için ilk yorumu yapabilirsin.