Kartepeli Sporcular Ödül Törenine İmzasını Attı

2021 Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şampiyonlar Ödül Töreninde Kartepe Motosiklet Spor Kulübü’nde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

2021 Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şampiyonlar Ödül Töreni, İstanbul’da gerçekleştirildi. Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törende, bu sezon organize edilen ulusal ve uluslararası yarışlarda dereceye giren kulüp ile sporculara kupaları verildi.

DERECEYE GİREN SPORCULAR

Kartepe Motosiklet Spor Kulübü 2021 yılı içerisinde Türkiye Süper Enduro Şampiyonu, Türkiye Motocross 3.lüğü, Türkiye Enduro 3.lüğü ve Türkiye Süper Moto 3.lüğü elde etti. Kartepe Motosiklet Spor Kulübü sporcularından Poyraz Bor 5 yaş 50 cc Motocross Türkiye Şampiyonu, Süper moto 50 cc Türkiye şampiyonu, Berkay Sarıay 65 cc 8 yaş Süper moto Türkiye şampiyonu, Ohvala Pist Türkiye şampiyonu, Motocross Türkiye 2.si, Ömer Uçum 250 cc Mx junior Türkiye Şampiyonu, Mx 2 Türkiye ikincisi, İlayda Yağmur Yılmaz Türkiye Pist Şampiyonu, Savaş Serim Süper Enduro Veteran Türkiye Şampiyonu, Enduro 2.si, Sezgin Yıldız Enduro Türkiye 2.si, Hüseyin Neziroğlu Motocross Veteran Şampiyonu, Süper enduro Türkiye 2.si oldular.

GURUR KAYNAĞIMIZ GENÇLER

Törende konuşan TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, “64 amatör spor federasyonu var. 18 senelik federasyonun defalarca dünya şampiyonası düzenlemesi ve 2 dünya şampiyonu çıkarması, gurur verici” açıklamasında bulundu. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemizin sporcularının elde ettikleri başarılar hepimizi gururlandırmaktadır. Onlar başarılı oldukça bizim enerjimiz, daha çok çalışma azmimiz de artıyor. İnançlı ve tüm desteğimizle her zaman yanlarındayız. Sporcularımızı, hocalarını, ailelerini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kartepeli Sporcular Ödül Törenine İmzasını Attı için yorumda bulun

    Kartepeli Sporcular Ödül Törenine İmzasını Attı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kartepeli Sporcular Ödül Törenine İmzasını Attı için ilk yorumu yapabilirsin.