Kartepe’de ATV-UTV’ye Düzenleme

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın üstün gayretleri sonrasında ilçe turizminin geliştirilmesi amacıyla ATV ve UTV parkurlarına yeni düzenleme getirildi.

Turizm ilçesi olan Kartepe’de ATV ve UTV parkurları ve Macera Parklarına düzenleme getirildi. 29 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığından kiralanan Güzelbahçe Mesire Alanının yapılan ihalesini Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi aldı.

KOCAMAN; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi üyelerini makamında misafir ederek anlaşma imzaladı. İmza töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Kocaman “Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi ile imzalar atıldı. Hayırlı uğurlu olsun. ATV-UTV parkurlarını ve Macera Parklarını Güzelbahçe Mesire alanımıza taşıyarak özellikle Maşukiye merkez Alabalık Vadisi Mevkiinde oluşan yoğun trafik ve gürültüye bağlı çevre sorunlarını da sonlandırıyoruz. Bu sayede ATV ve UTV turları ve Macera Parkları daha güvenli ve konforlu olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kartepe’de ATV-UTV’ye Düzenleme için yorumda bulun

    Kartepe’de ATV-UTV’ye Düzenleme için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kartepe’de ATV-UTV’ye Düzenleme için ilk yorumu yapabilirsin.