Karabağlar Belediyesi, son teknoloji araçlarla güçleniyor

DMO aracılığıyla milyonlarca liralık satın alım yapıldı.

Karabağlar Belediyesi, mütevazı bütçesini yerinde kullanarak araç parklarını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların kendisine emanet ettiği her kuruşu kamu yararı doğrultusunda değerlendirmeye özen gösteren Karabağlar Belediyesi, ilçeye 2022 model araçlar kazandırdı.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü envanterine “kırkayak” olarak bilinen 22 tonluk damperli kamyonla asfalt yama aracı alındı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne dal toplama aracıyla çift kabin kamyonet kazandırıldı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne çift kabin kamyonet ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne de “çöp taksi” olarak kullanılacak kamyonet alındı. Tüm satın alımlar Devlet Malzeme Ofisi (DMO) kanalıyla yapıldı.

Yakında gelecekler

Yine DMO’ya parası yatırılan ve milyonlarca lira değerindeki beko kazıyıcı yükleyici, teleskobik bom, panelvan ve kamyonet de, önümüzdeki günlerde Karabağlar Belediyesi’ne teslim edilecek. 2 adet kazıyıcı yükleyici (beko) Fen İşleri Müdürlüğü’nde; panelvan, düzenlendikten sonra ikram aracı olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nde; teleskobik bom ve kamyonet de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılacak.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu araçların değerinin 15 milyon liraya yaklaştığını belirterek, “Karabağlar’da yaşayan 500 bin insanımıza, en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Bunu yaparken tasarruftan şaşmıyor ve kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmaya, araç parklarımızı güçlendirmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede Karabağlar Belediyesi, hemen her alanda kendi kendine yeter hale geldi. Asfaltlamadan park ve bahçelerin bakımına, temizlik hizmetlerine kadar birçok alanda, son teknoloji araçlarımızla sahadayız. Aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Karabağlar Belediyesi, son teknoloji araçlarla güçleniyor için yorumda bulun

    Karabağlar Belediyesi, son teknoloji araçlarla güçleniyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Karabağlar Belediyesi, son teknoloji araçlarla güçleniyor için ilk yorumu yapabilirsin.