Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen, Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler”e başvurular 11 Mart tarihine kadar devam ediyor. 18 yaş ve üzeri kadın fotoğrafçıların katılabildiği yarışmanın sonuçları ise 8 Nisan tarihinde açıklanacak.

Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2022 için 6 Ocak’ta başlayan başvuru süreci, 11 Mart tarihine kadar devam ediyor. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen yarışmanın başvuruları Anadolu Hayat Emeklilik ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) internet sitesi üzerinden yapılabiliyor.

TFSF’nin danışmanlığında “Hayata Dair” temasıyla 18 yaş ve üzeri kadın fotoğrafçılar en fazla 4 adet dijital renkli fotoğrafla yarışmaya katılabiliyor. Yarışmanın 1’incisine 7 bin TL, 2’incisine 5 bin TL, 3’üncüsüne ise 3 bin TL para ödülü verilirken, 3 eser de bin TL değerinde mansiyon ödülünün sahibi olacak. Fotoğrafları sergileme alan eser sahiplerine de 350 TL’lik ödül verilecek.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nda sonuçlar 8 Nisan tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in internet sitesinde ve http://www.tfsfonayliyarismalar.org adresinde yayınlanacak.

Bu yılki seçici kurulda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Saygun Dura ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor için yorumda bulun

    Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışmasına Başvurular Devam Ediyor için ilk yorumu yapabilirsin.