Kadıköy’de uçurtma festivali renkli görüntülere sahne oldu

Kadıköy Belediyesi’nin “Hayata Dönüyoruz” sloganıyla Caddebostan sahilinde düzenlediği uçurtma festivali renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların ebeveynleriyle birlikte katıldığı festivalde, dört noktadan aynı anda uçurtmalar gökyüzüne uçuruldu.

Açık hava etkinliklerinin merkezi olan Kadıköy’de, pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra çocuklar ebeveynleriyle birlikte katıldıkları uçurtma festivalinde gönüllerince eğlendiler. “Hayata Dönüyoruz” sloganıyla, Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen festivalde kimi aileler, kendi yaptıkları uçurtmalarla, kimi aileler ise Kadıköy Belediyesi’nin dağıttığı uçurtmalarla festivale katıldı. Caddebostan sahili boyunca, 4 ayrı noktada gerçekleşen festivalde, rengarenk uçurtmalar gökyüzünde görsel şölen yarattı.

Festival alanında, katılımcı aileler arasından seçilen 5 ebeveyn ve çocuğu jüri oldu. Jüri, kendi tasarım uçurtmalarıyla festivale katılan ailelerin uçurtmaları arasından teknik tasarım ve uçuş değerlendirmesi yaparak ilk 3’ü belirledi. Buna göre birinci gelen aileye 500, ikinciye 300, üçüncüye 150 TL’lik oyuncak hediye çeki verildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kadıköy’de uçurtma festivali renkli görüntülere sahne oldu için yorumda bulun

    Kadıköy’de uçurtma festivali renkli görüntülere sahne oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kadıköy’de uçurtma festivali renkli görüntülere sahne oldu için ilk yorumu yapabilirsin.