JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali’nin Danışma Kurulu Belirlendi

Dünyanın en büyük üçüncü sivil toplum kuruluşu olarak bilinen JCI (Junior Chamber International-Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) İstanbul tarafından, teması BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında bu yıl “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” temasıyla 15. si düzenlenecek olan Crossroads Uluslararasıdanışma kurulundaki isimler belli oldu.

15. Yılında “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” temasıyla Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali, 2021 yılında Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na bağlı olarak temasının yansımalarını ve izlerini anlatan kısa filmleri ve yönetmenlerini ödüllendirecektir.

Crossroads 2021 yılı danışma kurulu üyeleri arasında; Prof. Dr. Oğuz Makal, Dr. Öğr. Üyesi Nagihan Çakar Bikiç, Dr. Öğr. Üyesi Zuhal Çetin, Dr. Öğr. Üyesi Özge Atar, yapımcı Emre Oksay, yönetmen Hatice Aşın gibi isimler yer alıyor.

Bu yıl belirlenen tema doğrultusunda JCI İstanbul Crossroads ekibinin belirleyeceği takvim ile birlikte kısa film başvuruları “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” temasıyla kabul edilecek. Bu tema doğrultusunda yıl sonu gerçekleştirilecek olan Gala Gecesi ile birlikte değerli kısa filmler farklı kategorilerde ödüle layık görülecektir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali’nin Danışma Kurulu Belirlendi için yorumda bulun

    JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali’nin Danışma Kurulu Belirlendi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak JCI İstanbul Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali’nin Danışma Kurulu Belirlendi için ilk yorumu yapabilirsin.