İlk Kez Hazır Tuvalet Duş Ürünlerini mi Satın Alacaksınız

Özellikle yeni bir şey aldığımız her şeyin ilkinde olduğu gibi seyyar wc ürünlerde de ilk kez satın alıyorsanız bilmeniz gereken sizin yararınıza olacak bazı durumlar bulunmaktadır.

Satın alacağınız ürüne ait herhangi bir bilginiz veya bir fikriniz yok ise, öncelikle ürünün size gelmeden önceki nakliye ücreti başta olmak üzere bunun yanında istediğiniz bir değişiklik var ise bütün kalemlerin tek bir fiyat teklifi formuna toplanmasına önem vermeniz gerekmektedir. 

Sonradan fiyat artışları olumsuz bir alışveriş deneyimi yapacaktır. Çünkü hazır konteyner tuvalet sistemlerinde esas amaç müşteriye hızlı çözüm sunmak ve uygun paketi bir anda vermek vardır. Çünkü müşterinin isteklerini karşılamak ve bu karşılandıktan sonra da ona uygun üretimi hızlı bir şekilde üretmek firmalarımızın genel fikridir.

 

Bu aşamalarda herhangi bir iletişimsizlik olduğu zaman hazır yapı sektöründe sonradan doğabilecek önüne geçilemeyecek sorunları da yapabilir. 

Bu sorunlar arasında en önemlileri ise nakliye konusudur. Çünkü aldığınız bir ürünün o bir tuvalet kabini olabilir size gelmesi için elbetteki bulunduğunuz yere uygun nakliye aracıyla sevk edilmesi gerekmektedir. 

Bu aracın sizin evinize kadar bu bir İş yeriniz olabilir bir toplantı yaptığınız alana yakın yer olabilir veya bir futbol sahası herhangi bir esnaf olabilirsiniz. Bu gibi alana getirmek için araç ile anlaşmanız gerekmektedir. Eğer bize verdiğiniz nakliye yerini tam olarak ayrıntılı bir şekilde belirttiğiniz sürece bu gibi sorunun en önce öncelikli olarak önlemiş ve çözmüş oluruz. 

Çünkü sizin yerinize nokta atışı gelecek aracı ona göre bakarız. Konteyner tuvaleti taşıyacak olan firmada yani bu firmalarda şahıs şirketleri oluyor nakliye şirketleri de uygun olarak işi alarak gelirler.

 

Sadece konumuzun nakliye konusuna ayrıntılı olarak bir etmek istemiyoruz. Bunun dışarısında da özellikle üründe kaç kişilik olacağı önemli bir konudur. Çünkü her bir kişinin ayrı bölmelerde olduğu unutulmaması gerekir ve bu bölümlerde yapılırken yine artan malzeme kullanımı doğrultusunda fiyatların artmasına neden olmaktadır. Ayrı ayrı almaktan ise tek bir ünitenin içerisinde yani tek bir yapının içerisinde iki üç dört bölmeli yapma fiyatlarda da daha uyguna olanak tanır.

 

Nakliye konusunu anladığınızı düşünüyoruz. Diğer bir konu ise bölmeleride anladınız ve diğer bir konu ise alacağınız ürünlerde, başka ne istiyorsanız bunu firmanın en önce bilmesi gerektiğini unutmayın ve isteklerinize en başta belirtirseniz fiyatta tedbir kararı çıkmış olur.

HAZIR KONTEYNER TUVALET DUŞ SATIN ALMAYA KARAR VERMEDEN ÖNCE

Bu konunun üzerine biraz durmak istiyoruz. Üst tarafta kısaca belirttik ve bu ürünü almadan önce bilmeniz gereken bazı durum ve nedenler vardır. Örnek bir tuvalet kabini için aşağıda birkaç tane başlık altında sizlere yol gösterebilmesi için maddeler belirledik.

 

KONTEYNER PREFABRİK TUVALET SATIN ALMA AŞAMALARI

Öncelikle bir prefabrik için satınalma aşaması firmamıza yapmış olduğunuz bir telefon aracılığıyla veya bu internetteki mesajlaşma veya mail aracılığıyla olabilir başlayan bir süreçtir.

 

Süreci ilerleten bir diğer konu ise gerekirse telefon görüşmelerimiz ve burada aldığımız sizlerden size uygun çözümler sunabilmek adına nokta atışı olarak düşündüğümüz taşınabilir tuvalet kabinlerinin özellikleri aşamasının geldiği yerdir. Özellikler kısmı taşınabilir portatif wc ürünlerinin fiyatlarının daha fazla atmasında daha az olmasında en etkili bölümü oluşturan bir kalemdir.

 

Şu an için ise güncel fiyatlarımız en küçük tekli 110×110 ürünlerde 4500 TL den başlamaktadır.

SEYYAR WC TUVALET PREFABRİK VE KONTEYNER ÇEŞİTLERİNDE 2 EL FİYATLARI UYGUN MU?

Bu her üründe olduğu gibi elbette ki bizlerin de satmış olduğu wc kabin ürünlerde de ikinci el bir ürüne ait fiyat araştırmanız tabii ki de 0’a göre daha uygun olacaktır. Bu durum hem avantajı fiyat alanında oluşturduğu gibi başka konularda da dezavantajı oluşturur yani bütün olarak bunları düşünmeniz gerekir.

Ne zaman taş konularına gelecek olur isek bilmediğiniz bir ürünü alıyorsunuz. Sizden önce kişinin nasıl kullandığı ve bu kullanım koşullarına nasıl idare ettiğini herhangi bir bir fikriniz yok ürüne ait bir darbe veya eksik bir parçanın da olup olmadığına yani kısacası ürünün bütünlüğü konusunda da bir fikriniz yok bu konuda da herhangi bir bir yetkiniz de bulunmuyor. 

Bunlarda her biri ayrı bir risk kalemlerini oluşturuyor. Tüm bu iş kalemlerini düşünerek hareket etmeni sizler için oldukça yararlı olacaktır.

PREFABRİK TUVALET WC KABİN ÜRÜNLERDE İHRACAT 

Firmamız ülkemizin döviz kazancında katkıda bulunabilmek adına hazır yapı prefabrik ürünlerimizde ihracat kalemlerini arttırmaktadır. İhracatlarımız başlı başına bekçi kulübeleri seyyar tuvalet kabinleri ve buna benzer olarak da konteyner ve prefabrik yapı bina tesislerinin yapımlarını oluşturmaktadır. Amacımız yapmış olduğumuz tüm ürünlerimizi yurt dışında da aynı şekilde pazar araştırması yaptıktan sonra müşterilerimizin kullanımına sunmaktır. Bu sayede ülke gelirim izinde artmasına olumlu rol oynayacak olan bu tüm davranış ve hareketler karşısında daha emin adımlarla daha dikkatli ve titiz bir şekilde ilerleyeceğiz.

WC HAZIR MOBİL TAŞINABİLİR ÜRÜNLERİN ÖMRÜ

Genellikle ürünlerimiz polyester olanlar ise 10 yıla kadar dayanan bilmektedir 10 yıla kadar dayanan bilmektedir. Sadece 10 yıldan sonra kullanamayacaksınız anlamına gelmiyor. Ürünlerin bakımlarını yaptığınız sürece herhangi bir darbe almadığı sürece uzun yıllar daha kullanabilirsiniz. Yani bu bir 20 30 yıl da sürebilir. Buradaki esas temel gayeye ürünün herhangi bir tarife almaması ve uzun yıllar kullanabilmek için gerekli gayreti de sağlamanın olmanızdır. 

 

Her ürün hakkındaki genel kullanım ömürleri hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız 34 yapi.com adresimizi ziyaret ederek hemen bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İlk Kez Hazır Tuvalet Duş Ürünlerini mi Satın Alacaksınız için yorumda bulun

    İlk Kez Hazır Tuvalet Duş Ürünlerini mi Satın Alacaksınız için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İlk Kez Hazır Tuvalet Duş Ürünlerini mi Satın Alacaksınız için ilk yorumu yapabilirsin.