IKEA’ya yaz geldi!

IKEA’nın güzel tasarımlı, her mekana uygun, kullanışlı dış mekan mobilyaları, güneş enerjili aydınlatmaları, renkli tekstil ürünleri ve renkli aksesuarlardan oluşan yeni yaz koleksiyonu evinizi yaza hazırlıyor.

Ufak dokunuşlar yaparak evinin havasını değiştirmek isteyenlerin adresi bu yıl da IKEA olacak. ‘Evinizin her şeyi’ IKEA, her bütçeye ve zevke uygun, yüzlerce çeşit yeni ürünüyle bu yaz da evinize renk katacak.

Balkon kapılarınızı açın ve içeri güneşin girmesine izin verin. IKEA ’nın balkon ve bahçelere özel yazlık mobilyaları ile sunduğu farklı önerilerle sezonun renklerini bir araya getirin. Etnik desenlerin pozitif enerjisiyle buluşan IKEA ürünleri ile balkon ve bahçelerinizi yazın favori mekanları haline dönüştürebilirsiniz.

Küçük alanlara büyük fikirler

Diyelim ki, güzel bir yaz sabahına uyandınız. Bu güneşli sabahı elinizde bir bardak kahveyle evinizin balkonunda karşılamak hoşunuza gitmez mi? Bunun için balkonunuzda veya bahçenizin bir köşesinde konumlandırabileceğimiz SOLLERÖN koltuk tam keyfinize göre.

TARNÖ katlanabilir masa ve sandalyeleri dilediğiniz köşeye koyabilir, tavana ya da duvara monte edilen saksılar ile hem balkonunuzu çiçeklendirebilir hem de hareket alanınızı genişletebilirsiniz.

Şimdi çevrenize yepyeni bir gözle bakın! Evinizin her köşesi için ihtiyacınız olan ferahlığı, yepyeni tasarımları ve renkli ürünleriyle dikkat çeken IKEA yaz koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Kullanışlı balkon ve bahçe mobilyalarından, depolama çözümlerine, bahçe ve bitki ürünlerinden sofra aksesuarlarına, dekorasyondan aydınlatma seçeneklerine kadar geniş bir yelpazede ürün alternatifleriyle yaz aylarının tadını çıkarabilirsiniz.

Fenerler, Yer ve Masa Lambaları İle Yaz Akşamlarınızı Aydınlatın

Yaz akşamlarında balkonunuzu, terasınızı veya bahçenizi SOLVINDEN güneş enerjili dış mekan aydınlatmaları ile süsleyebilir, yaz akşamlarınıza hoş bir atmosfer katabilirsiniz.

Bahçeye dönüşen balkonlar

Bahçem yok diyenler üzülmesin! IKEA’nın her zevke, her bitkiye uygun çeşit çeşit saksılarıyla balkonunuzun havasını değiştirebilirsiniz. Duvarınıza asacağınız çeşit çeşit saksılar ve birbirinden renkli bitkilerle küçük bir bahçe yaratabilirsiniz. Kulağa adeta bir terapi gibi geliyor değil mi?

Doğayı evinize davet edin

İster küçük ister büyük olsun keyifli aydınlatmalarla ışıklandırılmış, çiçeklerle donatılmış, aksesuarlarla kişiselleştirilmiş terasınızda veya balkonunuzda, aileniz ile birlikte eğlenceli saatler geçirebilir ya da kahvenizi yudumlarken yıldızları izleyebilirsiniz. Balkonunuzun büyüklüğüne ve kendi zevkinize göre JUTHOLMEN serisi ile dilediğiniz kombinasyonu oluşturabilirsiniz.

Keyifli bir yaz köşesi için..

Açık havanın keyfini çıkarmak için illa ki bir balkona veya bahçeye sahip olmanız da gerekmez. Bunun için istediğiniz kadar açabileceğiniz bir pencere önünde ferah bir nefes alma köşesi oluşturabilirsiniz. Pencere önüne çekebileceğiniz bir koltuk ya da bir kaç dekoratif yastık ve minderle, konforlu bir yaz köşesi yaratabilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. IKEA’ya yaz geldi! için yorumda bulun

    IKEA’ya yaz geldi! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak IKEA’ya yaz geldi! için ilk yorumu yapabilirsin.