İFOD 2022-2023 Fotoğraf Sezonunu Çok Özel Bir Etkinlikle Açtı

Bu özel akşamda İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği, Onur Üyesi ve duayen fotoğraf sanatçısı Sn. Yusuf TUVİ’nin, Eczacıbaşı Fotoğraf Sanatçıları Dizisinin 12. eseri “Yusuf Tuvi Retrospektifi”nin tanıtımını ve imza gününü Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Fransız Kültür Merkezi bahçesinde gerçekleşen sezon açılış kokteyli ve imza etkinliğine İFOD Üyeleri başta olmak üzere pek çok sanat sever katıldı.

Kokteylin ardından Yusuf TUVİ’ nin ilham veren fotoğraflarından oluşan Yusuf Tuvi Retrospektifi izlendi.

İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda ŞENGÖK duayen fotoğrafçı ile bir röportaj gerçekleştirdi. Yusuf TUVİ röportajında, 45 yıllık fotoğraf serüveninden ve anılarından bahsetti. Genç fotoğrafçılara bilgi ve birikimini aktararak tavsiyelerde bulundu.

İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda ŞENGÖK, organizasyonun sonunda, yeni sezonda Belediyelerle ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla ortak fotoğraf projeleri üretmeye, proje sergileriyle İzmir’in kültürel belleğine katlı sağlamaya devam edeceklerini iletti. Temel ve ileri düzey fotoğraf seminerleri ve özel atölyelerle meraklı sanatseverlere derneklerinin kucak açtığını, yeni sezonda düzenlenecek fotoğraf gezileri ile de dostluk ve fotoğrafı harmanlayacaklarını söyledi.

Yusuf Tuvi ve Seda Şengök; 2022-2023 fotoğraf sezonunun başarılarla dolu geçmesini dileyerek etkinliği sonlandırdılar.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İFOD 2022-2023 Fotoğraf Sezonunu Çok Özel Bir Etkinlikle Açtı için yorumda bulun

    İFOD 2022-2023 Fotoğraf Sezonunu Çok Özel Bir Etkinlikle Açtı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İFOD 2022-2023 Fotoğraf Sezonunu Çok Özel Bir Etkinlikle Açtı için ilk yorumu yapabilirsin.