HUAWEI Online Mağaza’ya özel FreeBuds ürünlerinde yaz kampanyası başladı

HUAWEI, 1 Temmuz – 15 Ağustos arasında Huawei Online Mağaza’da sürecek yaz kampanyası dahilinde FreeBuds ürünlerinde birbirinden çekici fırsatlarla tüketicileri HUAWEI’nin gelişmiş ses ürünlerini deneyimlemeye davet ediyor.

HUAWEI yaz döneminde de yaptığı kampanyalar ile tüketicilerin ihtiyaçlarını gözetmeye devam ediyor. 1 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri aralığında devam edecek kampanyada HUAWEI’nin gelişmiş ses ürünlerinden HUAWEI FreeBuds 4, FreeBuds Pro, FreeBuds 4i, FreeBuds 3 kulaklıkları ile birlikte, profesyonel ses çözümlerinden HUAWEI FreeBuds Studio da indirim fırsatları ve hediyeleri ile birlikte tüketiciler ile buluşuyor.

HUAWEI FreeBuds 4

HUAWEI’nin en yeni ve en gelişmiş özelliklere sahip açık tasarım tam kablosuz kulaklığı olan HUAWEI Freebuds 4, ilk kez açık kulaklıklarda Uyarlanabilir Kulak Eşleştirme (AEM) teknolojisine sahip. Kullanıcıların kulak şeklini ve kullanım durumunu otomatik olarak algılayan HUAWEI FreeBuds 4, her kullanıcı için optimum gürültü engelleme kurulumunu akıllı bir şekilde belirler. En konforlu gürültü giderme deneyimini sağlayan ürün, kullanıcıların kullanım durumu ne olursa olsun tutarlı ve yüksek çözünürlüklü ses kalitesine sahip olmalarını sağlıyor.

Yeni HUAWEI FreeBuds 4, yükseltilmiş gürültü engelleme performansı sağlamak için çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisine sahip. Mikrofonların ortam gürültüsünü çok daha yüksek doğrulukla almasını ve endüstri lideri seviyelere ulaşmasını sağlayan çift mikrofonlu gürültü engelleme teknolojisini kullanan ürün, endüstrinin ilk açık-fit kulak içi setini barındırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. HUAWEI Online Mağaza’ya özel FreeBuds ürünlerinde yaz kampanyası başladı için yorumda bulun

    HUAWEI Online Mağaza’ya özel FreeBuds ürünlerinde yaz kampanyası başladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak HUAWEI Online Mağaza’ya özel FreeBuds ürünlerinde yaz kampanyası başladı için ilk yorumu yapabilirsin.