H&M’den bebeğimle öğreniyorum buluşmaları

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan H&M, Bebeğimle Öğreniyorum buluşmalarını paylaşmaktan büyük heyecan duyar. H&M yeni doğan ve bebek bölümleri için; içerisinde rahatlık, kalıp, sürdürülebilirlik, yumuşaklık ve “büyümeye alan bırakan” giysiler sunmayı hedeflerken bir yandan da ebevynlerin yanında yer alarak neşe kaynaklarının büyüme süreçlerinde onlara destek olmak üzere çok keyifli bir projeyi de ücretsiz olarak herkese sunuyor.

H&M Türkiye’nin; Ceyda Düvenci ve Aslı Çüreklibatır’ın kurucu ortakları olduğu, Türkiye’nin ilk ve tek Duygu Atölyesi olma özelliğini taşıyan Taş Kağıt Makas Atölyesi ile iş birliği içinde organize ettiği ve ilki 26 Mayıs’ta Prof. Dr. Mehmet Sungur’la başlayan Bebeğimle Öğreniyorum serisi, toplamda 12 webinarı kapsıyor ve Aralık sonuna kadar devam edecek.

Bu etkinlik ile ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının, bebeklerinin ilk adımlarına eşlik ederken kendilerinin de gelişimine katkı sağlanması hedefleniyor. Yeni doğmuş bir bebekle geçirilen her anı daha kaliteli hale getirmek ve bu heyecanlı süreç hakkındaki sorulara yanıt bulmak için kaçırılmaz bir etkinlik serisi yaratmayı hedefleyen H&M Türkiye, katılımın Zoom uygulaması üzerinden herkese ücretsiz olarak gerçekleşen bu webinar etkinlik serisi ile yeni ebeveyn olmuş ya da olmak için gün sayan herkesi bu buluşmalara davet ediyor.

İlgilenen tüm ebeveynler Bebeğimle Öğreniyorum buluşmalarını H&M Türkiye sosyal medya hesaplarından ve @taskagitmakasatolyesi Instagram hesabından takip edebilirler.

Bebeğimle Öğreniyorum #HMKids webinar’larında yer alan & alacak olan kıymetli isimler:

Prof. Dr. Mehmet Sungur- İyi Ebeveynlik ve Mutlu Olma

Gözde Engin Çiray- Evde Bebeğimle İlk Günler ve İlk 1 Yıl

Ayşe Öner- Emzirme ve Bebek Bakımı

Kevser Şimşek- 6. Aydan Sonra Bebek Beslenmesi

Uzman Psikolog Deniz Bayel- Bebekten Sonra İşe Dönüş

Psikolog Nilüfer Devecigil- Bağlanma

Psikoloji İstanbul; Psikolog Özge Altan Aytun & Uzman Psikolog Filiz Kaya Ataklı- Artık 3 Kişiyiz

Ceyda Düvenci- Bebeğim için Okuyorum

Psikolog Melis Keşan- Bebek Uykusu

Uzman Psikolog Zeynep Selvili- Duygusal Dayanıklılık: Öz Şefkat

Şermin Yaşar- Doğumdan Oyuna

Prof. Dr. Sinan Canan- Bebeğimin Beyni Gelişiyor

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. H&M’den bebeğimle öğreniyorum buluşmaları için yorumda bulun

    H&M’den bebeğimle öğreniyorum buluşmaları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak H&M’den bebeğimle öğreniyorum buluşmaları için ilk yorumu yapabilirsin.