Heyecan ve Eğlence Dolu Filmler FilmBox Extra Ekranlarında

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra, aksiyon, gerilim ve heyecan dolu sürükleyici filmlerle serüvenin temposunu ekranlara taşıyor.

Haziran ayının son hafta sonunda, aksiyon sinemasına damga vurmuş yıldızlar, birbirinden heyecanlı ve eğlenceli 3 filmle FilmBox Extra ekranlarında olacak.

Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly) – 25 Haziran Cuma, Saat 23:30

Cuma gecesi ekranlara gelecek film, başrollerde iki gözde aktörü, Brad Pitt ve Ray Liotta’yı bir araya getiriyor. Filmin öyküsünde, kendilerini akıllı zanneden ama aslında geride bir sürü iz bırakan üç adam, yerel bir çetenin yönettiği ve büyük paraların döndüğü bir yeraltı kumar işletmesinde büyük bir soygun gerçekleştiriyor. Çete düzenlendiği poker oyunları sırasında yapılan soygunları araştırmak ve işin esas faillerini bulup, icaplarına bakmak için, yaşadığı ülkenin gerçek yüzünü görebilen bir adam olan kiralık katil Jackie Cogan’ı görevlendiriyor.

At, avrat, silah (Guns, Girls & Gambling) – 27 Haziran Cumartesi, Saat 21:30

Başrolü Christian Slater’in üstlendiği bu eğlenceli aksiyon, Las Vegas’da geçiyor. 5 tane Elvis taklitçisi, yarışmadan sonra kalıp Kızılderili kumarhanesinde poker oynar ve o sırada paha biçilemez bir maske çalınır. Seksi, sarışın bir suikastçının da aralarında bulunduğu katiller maskeyi geri almak için çakma Elvis’lerin peşine düşer.

Sarışın Bomba (Atomic Blonde) – 28 Haziran Pazar, Saat 23:15

Soluk soluğa izleyeceğimiz bu öyküde, güzeller güzeli aktris Charlize Theron,MI6’in en ölümcül suikastçısı Lorraine Broughton’u canlandırıyor. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinen Sarışın Bomba, soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin’e gönderilir ve Berlin istasyon şefi David Percival ile iş birliği yapar. İkili gerilim dolu büyük bir aksiyona atılır, ancak Lorraine’in gelişi sır olarak kalmayacaktır.

FilmBox Extra izlemek isteyen sinemaseverler, kanala VodafoneTV 16. Kanal ve Türksat KabloTV 337. Kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca, FilmBox websitesi ve FilmBox + uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, FilmBox Extra’nın yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler gibi farklı türlerde içerik sunuyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Heyecan ve Eğlence Dolu Filmler FilmBox Extra Ekranlarında için yorumda bulun

    Heyecan ve Eğlence Dolu Filmler FilmBox Extra Ekranlarında için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Heyecan ve Eğlence Dolu Filmler FilmBox Extra Ekranlarında için ilk yorumu yapabilirsin.