Hepsiburada İş Ortağım Projesi 24 Ekim’de İstanbul’da KOBİ’lerle Buluşacak

Türkiye’nin Hepsiburada’sı; yeni iş ortaklarına fırsatlar sunduğu “Hepsiburada İş Ortağım” projesini anlatmak üzere, Akbank iş birliğiyle İstanbul’da düzenleyeceği bir etkinlikte KOBİ’lerle buluşuyor. 24 Ekim’deki buluşmaya katılan işletmelere bazı özel avantajlar da sunulacak.

Türkiye’nin “En Çok Tavsiye Edilen E-Ticaret Markası” Hepsiburada; Akbank işbirliğiyle hayata geçirdiği “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları”nın İstanbul etabını 24 Ekim günü 12:30-17:30 saatlerinde Zorlu PSM’de düzenliyor.

Mevcut ve yeni iş ortakları için başlattığı “Hepsiburada İş Ortağım” projesini Anadolu’ya yaymayı amaçlayan “Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları”nın İstanbul ayağında Hepsiburada ve Akbank’tan üst düzey yöneticiler, tüm yönleri ve içeriğiyle Hepsiburada İş Ortağım programı ile sağlanan destekleri ve faydaları anlatacak. Aynı zamanda Akbank tarafından bu işbirliği çerçevesinde KOBİ’lere sunulan özel fırsatlar da paylaşılacak.

KOBİ’ler için yeni fırsatlar bu programda

Hepsiburada Ekosistem’de yer alan ve satıcılara çok sayıda hizmeti tek noktadan alma avantajını sunan HepsiAds, Hepsilojistik, Hepsilet ve HepsiGlobal hakkında detaylı bilgilerin paylaşılacağı İstanbul buluşmasında Hepsiburada ve Akbank yetkilileri, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • Hepsiburada İş Ortağım Projesi 24 Ekim’de İstanbul’da KOBİ’lerle Buluşacak
  1. Hepsiburada İş Ortağım Projesi 24 Ekim’de İstanbul’da KOBİ’lerle Buluşacak için yorumda bulun

    Hepsiburada İş Ortağım Projesi 24 Ekim’de İstanbul’da KOBİ’lerle Buluşacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hepsiburada İş Ortağım Projesi 24 Ekim’de İstanbul’da KOBİ’lerle Buluşacak için ilk yorumu yapabilirsin.