Hande Yener Üstünde Servet Taşıdı

Hafta içi Antalya Lara’da Oğuz Temel’e ait Oğuz Pırlantanın açılısına Sahnelerin başarılı Şarkıcı Hande Yener, son günlerin gözde Modeli Miss Avrupa 3. Güzeli Duygu Çakmak ve sivri dilli şarkıcısı Tuba Ekinci katıldı.
Açılış Kurdela kesimini Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ,Ceren Oğuz Temel Duygu Çakmak ve misafirlerle birlikte yaptılar.
Sıkanlallarıyla ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci Pırlanta almayı severim dekolteme yakışıyor makyajlıda makyajsızda güzelim dedi.
Şarkıcı Hande Yener Memleketi Antalya’da Oğuz Temel’e ait Oğuz Pırlantan’ın açılışına üzerinde 1 milyon değerinde servetle tanıtıma katıldı.
Hande Yener Servet Taşıdı ..
Başarılı şarkıcı pırlanta starlarla parlar benim en büyük servetim sesim ve oğlum dedi.Hande Yener bir kez evlilik yaptığını tüm tek taşlarını kendim aldım dedi.
Tüm Tek Taşlarımı Kendim Aldım
Sahnelerin sesksi şarkıcısı Hande Yener Tek taş yerine 3 ayrı pırlanta yüzük taktı ..
Değeri 1 Milyon Civarı
Hande Yener açılışa yanında yeni makyaj sanatçısı Tolgahan karataş ile katıldı.Yener İsyanbul’a yeni makyaj sanatçısı geliyor dedi.
Oğuz pırlantanın açılışı pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı.Misafirlerin yoğun katılımıyla açılış gerçekleşti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hande Yener Üstünde Servet Taşıdı için yorumda bulun

    Hande Yener Üstünde Servet Taşıdı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hande Yener Üstünde Servet Taşıdı için ilk yorumu yapabilirsin.