Hamit Karış, Mersin’i adım adım gezmeye devam ediyor !

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Mersin’i adım adım gezmeye devam ediyor. Başkan Karış’a ziyaretinde Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Genel Merkez Sivil Toplum ve İlişkiler Başkan Yardımcısı Orhan Sucu’da eşlik etti.
Ziyaretlerine ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Başkan Karış açıklamasında: “Mersin’i adım adım gezmeye, milletimizle dertleşmeye devam ediyoruz. Ziyaretimize Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Genel Merkez Sivil Toplum ve İlişkiler Başkan Yardımcısı Orhan Sucu’da katılarak bizlere destek verdiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Mersin’in geleceği için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz.
Vatandaşlarımızın dertleri bini aşmış. Kime nasılsın desek dertleriyle baş başa kalıyoruz. İktidarın yanlış politikaları milleti canından bezdirdi. Her alanda tükendik. Ekonomi artık konuşulamayacak kadar kötü durumdadır. Milletimiz ilk seçimde geleceği için oy kullanmak, iktidara ders vermek istiyor. Gelecek Mersin’in Gelecek Türkiye’nin olacak” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hamit Karış, Mersin’i adım adım gezmeye devam ediyor ! için yorumda bulun

    Hamit Karış, Mersin’i adım adım gezmeye devam ediyor ! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hamit Karış, Mersin’i adım adım gezmeye devam ediyor ! için ilk yorumu yapabilirsin.