Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’ta haftanın konuğu Barış Demirel

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” bu hafta ilk solo albümü “Mutluluklar” için gün sayan müzisyen Barış Demirel’i ağırlıyor.

Her Cuma izleyicilerle buluşan “Bir Masada Oturduk” yeni bölümüyle 21 Mayıs akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM Youtube kanalında yayında.

Dijital dünyada farklı formatlardaki içeriklerini seyirciyle buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunduğu “Bir Masada Oturduk” programını Zorlu PSM YouTube kanalında izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü programın yeni bölümünde, gerek uzun ömürlü ve sürekli evrilen projesi Barıştık Mı – Barış Demirel ile yaptıkları, gerek de daima dirsek temasında olduğu hip hop sahnesinden müzisyenlerle ortaklıklarıyla adından söz ettiren müzisyen Barış Demirel konuk oluyor. Kariyerinde 10 yılı geride bırakan Demirel, bu aralar Gülbaba Records’dan 4 Haziran’da çıkacak “Mutluluklar” isimli ilk solo albümü için gün sayıyor.

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” yeni bölümü ile 21 Mayıs’ta Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’ta haftanın konuğu Barış Demirel için yorumda bulun

    Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’ta haftanın konuğu Barış Demirel için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’ta haftanın konuğu Barış Demirel için ilk yorumu yapabilirsin.