Good4Trust’tan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na destek!

Anadolu Tanrıçası Kybele’nin izinde:

Good4Trust’tan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na destek!

Kadın girişimciler, geliştirici yetenekleri ve yaratıcı bakış açıları ile sürdürülebilirlik için hayati bir önem taşıyor. iyzico, iş ortakları Good4Trust, Google, IdeaSoft, Paraşüt ve Mükellef ile birlikte hayata geçirilen ‘’Kadın Girişimci Destek Programı’’ ile kadın girişimcilerin gücünü artırmayı hedefliyor.

Çevreye duyarlı, doğaya saygılı, adil üretim yapan ve çalışanına karşı adil olan üreticiler ile onları destekleyen türeticileri bir araya getiren Good4Trust, kadınların üretkenliğini destekleyen, gelişimini teşvik eden ve finansal desteğe erişimde fırsat eşitliği sunan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı ile işbirliği yapıyor. Bir süre önce yerel ekonomiyi kalkındırmak ve İzmitli kadın üreticileri güçlendirmek amacıyla İzmit Belediyesi işbirliği ve iyzico katkılarıyla İzmit Çarşısı’nı da hayata geçiren Good4Trust, şimdi iyzico Kadın Girişimci Destek Programı kapsamında açacağı iyzico Çarşısı ile bütün kadın girişimcilere hizmet ediyor.

iyzico-PayU Türkiye CEO’su Barbaros Özbuğutu, “Üreten kadınlar her alanda varlar ve tüm koşullara rağmen var güçleriyle üretmeye devam ediyorlar. Bu üretimi iyiden iyiye büyütmek adına, Good4Trust.org ile birlikte kadın girişimcilerimizin yanında olmaya ve onlara çok yönlü bir destek sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Proje kapsamında 1 Haziran itibariyle açılan “iyzico Kadın Girişimci Destek Programı” başvuruları, kadın girişimcilere finanstan eğitime birçok avantaj sunuyor. Program için başvurular iyzico web sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Good4Trust’ta satış yapmak isteyen kadın girişimciler, sonsuza kadar dükkan, ürün yükleme ücreti ve 6 ay boyunca katkı payı ve kredi kartı komisyonu ödemiyor. Altı ayın sonunda ise yapılan satışlardan sadece 3 ve 7 arasında bir katkı payı ödüyor.

Good4Trust.org kadın girişimcilerin her daim destekçisi olacaktır’’

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Good4Trust.org kurucu ve kışkırtıcısı Dr. Uygar Özesmi, “Mevcut tüketim ekonomisine karşı kurulan türetim ekonomisi ile ekolojik ve sosyal açıdan adil üretim yapan üreticilerin desteklendiği, tüketicilerin değil türeticilerin olduğu, makro ölçekte döngüsel bir ekonomiyi yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Bu amacımız doğrultusunda, özellikle kadın girişimcilere verdiği büyük destek ile iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nın iş dünyasındaki özellikle de KOBİ ortamındaki eşitsizlikleri giderme yolunda önemli bir adım olacağına inanıyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Good4Trust’tan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na destek! için yorumda bulun

    Good4Trust’tan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na destek! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Good4Trust’tan iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’na destek! için ilk yorumu yapabilirsin.