Gölcüklü Öğrenciler Hayvan Sevgilerini Resimlere Yansıttı

Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında düzenlenen Canlı Resim Performansı etkinliğinde öğrenciler, hayvan sevgilerini resimlerine yansıttı.

“Gölcük’te Öğrenciysen Projesi” kapsamında, Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Canlı Resim Performansı etkinliği düzenlendi. Öğrencilere doğa bilinci, doğadaki canlılara karşı hoşgörü ve sevgi aşılamak için düzenlenen etkinliğe 19’u ortaokul ve 13’ü lise olmak üzere 32 okuldan 122 öğrenci katıldı. İlk gün ortaokul ve ikinci gün ise lise öğrencilerinin performanslarını sergileyecekleri etkinliğin başlangıcına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HAYVAN SEVGİLERİNİ RESİM KAĞITLARINA AKTARDILAR
İkinci kez düzenlenen etkinlikte bu yıl öğretmenler için de bir yer ayrılarak öğrencilerinin performanslarını izlemeleri sağlandı. Ortaokul öğrencilerinin hayvan sevgilerini resim kâğıtlarına aktardığı etkinliğin ilk gününde; birbirinden güzel resimler ortaya çıktı. Öğrenciler, en sevdikleri hayvanları; zihinlerinde kurdukları sevgi kompozisyonu ile rengârenk boyalar kullanarak kâğıda aktardılar. Öğrencilerin çizdikleri resimler ise daha sonraki organizasyonlarda Gölcük Belediyesi tarafından sergilenecek.

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİN ÇİZİMLERİNİ DİKKATLE İNCELEDİ
Öğrencilerin çizimlerini dikkatle inceleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert; etkinliğe katılan öğrenci ile öğretmenlere katılım ve teşekkür sertifikaları takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gölcüklü Öğrenciler Hayvan Sevgilerini Resimlere Yansıttı için yorumda bulun

    Gölcüklü Öğrenciler Hayvan Sevgilerini Resimlere Yansıttı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gölcüklü Öğrenciler Hayvan Sevgilerini Resimlere Yansıttı için ilk yorumu yapabilirsin.