Gölcüklü Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatro Sahnesinden Anlatılacak

Gölcük Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek “Sağlık Beslen Sağlıklı Yaşa” adlı tiyatro oyunu ile çocuklara, sağlıklı yaşamın önemi aktarılacak.

Gölcük Belediyesi, çocukların sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmelerine katkı sunacak. Gölcük Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile sahnelenecek “Sağlık Beslen Sağlıklı Yaşa” adlı tiyatro oyununda, ilçede yaşayan 3 yaş ve üzeri çocuklara sağlıklı yaşamın önemi aktarılacak. Dengeli ve sağlıklı beslenme ile sağlıksız beslenme arasındaki farkı anlatan oyunda, çocukların beslenme konusundaki hatalarıyla birlikte, yapması gerekenler hakkında bilgiler anlatılacak. Sağlıklı beslenmenin faydalarını konu alan ve müzik eşliğinde sahnelenecek oyun, çocuklara neşeli anlar yaşatacak. Gölcük Belediyesi, ilçede yaşayan tüm çocukları ücretsiz sahnelenecek oyuna davet etti.

KAZIKLI KERVANSARAY, ÇOCUKLARI TİYATRO SAHNESİNDE BULUŞTURACAK

Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında 14 Kasım Pazar günü saat 14:00’da sahnelenecek oyuna, 3 yaş ve üzerine çocuklar katılım sağlayabilecek. Oyunu izlemeye gelecek olanların alana giriş için güncel HES kodunuzu hazır bulundurmaları gerekiyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Gölcüklü Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatro Sahnesinden Anlatılacak için yorumda bulun

    Gölcüklü Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatro Sahnesinden Anlatılacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Gölcüklü Miniklere Sağlıklı Beslenme Tiyatro Sahnesinden Anlatılacak için ilk yorumu yapabilirsin.